Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Predstavom „To je to“ započeo 11. kazališni kamp teatra Tirena

To je toOd 2004. godine teatar Tirena svakog ljeta u Pazinu održava kazališni kamp u kojem, kroz brojne radionice, polaznici – ovisno o svojem izboru – uče režirati, glumiti, izrađivati kostime, educirati se za rad s djecom. Kamp je namijenjen djeci, studentima, učiteljima, pedagozima, voditeljima kazališnih grupa, rehabilitatorima, voditeljima aktivnosti za djecu (…), a vođen je profesionalcima specijaliziranim za određena područja kazališne prakse.

Ovogodišnje 11. izdanje kampa podijeljeno je na dva dijela. Devet radionica za odrasle održano je u Zagrebu, dok će dvije šestodnevne radionice biti provedene u Pazinu, a odnosit će se na ambijentalno kazalište te lutkarstvo i lutkarske predstave.

Predstavom „To je to“, održanom u dvorani Dječjeg vrtića Olga Ban, kazalište Tirena je jučer započelo pazinski dio 11. Kampa. U publici su bili prisutni brojni mališani koji su svojim smjehom i spontanim reakcijama uljepšali izvedbu Petre Težak i Darka Horvata. Predstava je djeci pokušala približiti gubitak voljene osobe i objasniti što se događa u nama i oko nas kad nekog više nema.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike