Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Poziv na promociju istarskih proizvođača u Bruxellesu na proslavi ulaska Hrvatske u EU otvoren do 19. travnja 2013. godine

Povodom ulaska Republike Hrvatske u članstvo Europske Unije, u Bruxellesu će se 3. srpnja 2013. godine održati svečana proslava u prostorijama Vijeća Europske Unije. Prilikom ove manifestacije, na kojoj se očekuje odaziv od 800 do 1000 gostiju, hrvatskim regionalnim predstavništvima u Bruxellesu dana je prilika da vlastitu regiju promoviraju putem tipičnih proizvoda kako bi se predočila raznolikost i bogatstvo Hrvatske.

Istarska županija, kao jedna od pet regionalnih predstavništva u Bruxellesu, tom će prilikom imati na raspolaganju dio prezentacijskog prostora u glavnoj dvorani Vijeća. Stoga, pozivaju se svi zainteresirani za promociju vlastitih proizvoda da, najkasnije do dana 19. travnja 2013. kontaktiraju Gordanu Širol na e-mail adresu: [email protected] ili na broj telefona 052/600-168 u vezi daljnjeg dogovora. Misija Republike Hrvatske pri EU organizira transport istarskih proizvoda u Bruxelles.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.