Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Poziv na Okrugli stol o civilnom društvu i prezentacija Programa javnih potreba za 2017. godinu

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva Istra i Grad Pazin organiziraju okrugli stol na temu: „Civilno društvo – jedan od temelja razvoja Grada Pazina“ s ciljem poticanja udruga s područja Grada Pazina na veći angažman i proaktivnost u njihovoj zajednici. Tom će prilikom biti prezentiran i Javni natječaj za financiranje programa/projekata/manifestacija od interesa za opće dobro iz proračuna Grada Pazina za 2017. godinu. Ovaj je okrugli stol namijenjen svim organizacijama civilnog društva sa ciljem razmjene informacija o aktualnim temama i novostima iz područja civilnog društva, stvaranja partnerstva i suradnji te novih razvojnih prilika u području civilnog sektora.

Okrugli stol će se održati u Društvenom centru Veli Jože Pazin, 2. veljače 2017. godine (četvrtak), od 17:00 – 18:30 sa slijedećim dnevnim redom:

17:00 – 17:10  Uvodna riječ predstavnice Zaklade

17:10 – 17:20  Predstavljanje rezultata prijava na javni natječaj Programa javnih potreba

Grada Pazina za 2016. i predstavljanje Javnih natječaja za financijske i nefinancijske podrške organizacijama civilnog društva koje provode aktivnosti od interesa za opće dobro u 2017. godini

17:20 – 17:50  Pregled dosadašnjih izvješća i najčešće pogreške

17:50 – 18:30  Rasprava svih sudionika, pitanja, upute, zaključci, dogovori

 

Pozivamo Vas da svojim sudjelovanjem doprinesete radu ovog okruglog stola kako bi buduće aktivnosti svih aktera doprinijele razvoju civilnog sektora na području Grada Pazina.

 

Molimo da nam Vaše sudjelovanje na okruglom stolu potvrdite na adresu e-pošte: [email protected] najkasnije do 1. veljače 2017. godine.

 

S poštovanjem,

 

Pročelnica

Nevija Srdoč     

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike