Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Poziv na okrugli stol s temom „Pomoć ženama žrtvama nasilja“

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Grada Pazina povodom obilježavanja Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama organizira okrugli stol s temom „Pomoć ženama žrtvama nasilja“ koji će se održati 23. rujna 2016. godine s početkom u 11:00 sati, u Spomen domu u Pazinu u dvorani Istra.

Da bi tema okruglog stola obuhvatila raznovrsne aspekte pomoći ženama žrtvama nasilja i da bi se podijelila iskustva različitih dionika, na istom će aktivno sudjelovati predstavnici Sigurne kuće Istra, Policijske uprave istarske – Odjela za prevenciju, Policijske uprave istarske – Odjela maloljetničke delikvencije, Policijske postaje Pazin – Krim policije, Centra za socijalnu skrb Pazin,  Centra za socijalnu skrb Pazin – Podružnice Obiteljskog centra i  Općinskog državnog odvjetništva u Puli-Pola – Stalne službe u Pazinu.

Na okruglom stolu će prisustvovati i učenici Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin, Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile Pazin te Pazinskog kolegija – Klasične gimnazije s voditeljima.

S obzirom na važnost navedene teme, pozivamo i zainteresirane građane da se odazovu  i prisustvuju  okruglom stolu.

 

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.