Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Poziv na Info dan – Istarska razvojna agencija u funkciji podrške malom i srednjem poduzetništvu

europeInformacijski centar Europe Direct – Pula Pola u sklopu Europskog tjedna 2015. poziva Vas na Info dan na temu: „Istarska razvojna agencija u funkciji podrške malom i srednjem poduzetništvu“ koji će se održati u četvrtak, 7. svibnja 2015. od 10.00 do 12.00 sati u Istarskoj razvojnoj agenciji (IDA) d.o.o., Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21).

Info dan namijenjen je malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima, ali i ostalima koji se žele upoznati s djelokrugom rada Istarske razvojne agencije te poticajnim programima Hrvatske banke za obnovu i razvitak. Naime, u sklopu Info dana HBOR-ova predstavnica područnog ureda za Istru, Cinzia Zubin, predstavit će svim zainteresiranim poduzetnicima i obrtnicima načine na koje HBOR-ova sredstva mogu doprinijeti uspješnosti njihova poslovanja. Najveći naglasak bit će na mogućnostima kreditiranja EU projekata.

Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Prijaviti se može jedna osoba po poduzeću/obrtu  zbog  bolje kvalitete predavanja (predviđena ja manja interaktivna grupa od max 20 osoba) i uključivanja više različitih poduzeća/obrta.

Ako ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite slanjem ispunjenog prijavnog obrasca na e-mail: [email protected],  najkasnije do ponedjeljka, 4. svibnja 2015. godine.

U privitku: Prijavnica_Info_dan_EDIC_Pula-Pola

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite.

S poštovanjem,

 

Informacijski centar Europe Direct – Pula Pola

Giardini 2, 52100 Pula

Radno vrijeme / Orario di lavoro:

Pon.- pet. / Lun.- ven.  09 – 13

Tel. +385 52 555 935, +385 52 555 937

Fax.+385 52 555 936

E-mail: [email protected]

Web: http://edic.pulapola.eu/hr/

https://www.facebook.com/EDICPulaPola

https://twitter.com/EDIC_PulaPola

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.