Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Povodom nadolazećih blagdana Gradonačelnik posjetio korisnike Dnevnog boravka Pazin

Gradonačelnik Renato Krulčić je i ove godine povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana danas, 17. prosinca zajedno sa suradnicama posjetio korisnike Dnevnog boravka za starije osobe Pazin. 

Dočekan je u prigodno ukrašenom prostoru i uz vesele božićne pjesme koje su korisnici Dnevnog boravka uvježbali sa svojom voditeljicom zbora Margareta, Paulom Jurman. Nakon izvedenih veselih božićnih pjesama korisnici su Gradonačelniku u zajedničkom druženju ispričali kako provode svoje vrijeme u boravku i kojim se sve aktivnostima bave.

U svom obraćanju, gradonačelnik je korisnicima boravka zaželio sve najbolje povodom nadolazećih blagdana i mnogo sreće i zdravlja u Novoj 2020. godini te ih prigodno darovao. Korisnici su gradonačelniku također uzvratili poklonom kojeg su ručno izradili na svojim radionicama  te dobrim željama u Novoj godini.

U ime Gradskog društva Crvenog križa Pazin koji je ujedno i provoditelj navedenog projekta od 2008. godine prijemu je prisustvovala i njegova ravnateljica Marijana Krbavac Žulić i voditeljica Dnevnog boravka za starije osobe Dorijana Matković.

 

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike