Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Posebna regulacija prometa za vikend u Pazinu

Trg Kristijana Ladavca

Grad Pazin ovaj vikend slavi svoj najveći blagdan – Rim. Kako bi proslava Rima u Pazinu protekla bez poteškoća vrijedit će posebna regulacija prometa:

od srijede 3. kolovoza zatvorit će se dio parkirališta na Trgu slobode, a cijelo parkiralište trga bit će zatvoreno od četvrtka, 4. kolovoza do ranih jutarnjih sati u nedjelju 7. kolovoza.

Od subote, 6. kolovoza pa sve do jutarnjih sati u nedjelju 7. kolovoza zatvorit će se promet ulica 25. rujna, ulica Dinka Trinajstića i ulica Narodnog doma (ulice uz Erste banku, Pasaj i poštu) s preusmjerenjem u ulicu Joakima Rakovca (ili na parkiralište iza Spomen doma).

Posebna regulacija prometa bit će uspostavljena na dan manifestacije, 6. kolovoza i na Trgu Kristijana Ladavca zbog zasebnih sadržaja koje organiziraju lokalni ugostitelji.

Za posjetitelje će uz posebnu regulaciju biti osigurano parkiralište u Šetalištu Pazinske gimnazije, u kompleksu bivše vojarne (iza INA-ine benzinske stanice), te iza Školsko gradske sportske dvorane te na parkiralištu iza stanice za tehnički pregled vozila.

Zahvaljujemo građanima i građankama na razumijevanju i strpljenju.

Trg slobode