Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Popis radionica Društva “Naša djeca” Pazin

Društvo "Naša djeca" Pazin vrši prijeve za upise u radionice do 27. rujna 2012. , a sve će radionice započeti s radom u Dječjem tjednu tj. prvom tjednu listopada u terminima koji će se prema interesima dogovoriti.

Popis radionica: 1. Znanstveno – istraživačka radionica čiji je cilj populariziranje znanosti, poticanje interesa za bavljenje znanošću. Kroz istraživanja, razne pokuse, eksperimente i rasprave vodi vas prof. fizike i matematike Sonja Prelovšek Peroš i prijatelji DND-a.
2. Savjetovalište „Kod Pepe-a“ će u svom radu dati velik naglasak na razvijanje socijalnih vještina i vještina regulacije emocija kod djece. Namjenjeno je djeci školske dobi, a vode ga psihologice Vesna Rusijan Ljuština i Šarlota Šajina, obje edukantice Geštalt psihoterapije.
3. Glazbena radionica za djecu od 6. – 13. godine. Glazbena radionica razvija osjećaj muzikalnosti te stvara radost zajedničkim muziciranjem. Kroz svijet nota i raznih instrumenata (ovisno o interesu) vodi vas prof. glazbene kulture Sandra Milotić Macan.
4. Likovna radionica za djecu od 1. do 8. razreda osnovne škole. Prema interesima prijavljene djece grupa će se podijeliti na mlađu i stariju grupu. Kroz razne likovne tehnike voditi će vas prof. likovne kulture Noel Šuran.
5. Dramsko scenska radionica za djecu od 1.-8. razreda. Cilj ovih radionica je poticati dramsko stvaralaštvo kroz koje možete naučiti rješavati konfliktne situacije, biti kreativni i sponatni kroz razne dramske igre i tehnike. U igri i dramatizaciji družiti ćete se s dipl. učiteljicom i knjižničarkom Marinom Marušić (r. Sironić).
SVAKI RADNI DAN
13.00 – 15,00h BORAVAK + za učenike viših razreda Osnovne škole, koji žele kreativnije te na sigurnom i toplom provesti vrijeme dok čekaju autobus ili drugi prijevoz kući. Na Boravku + mogu: pisati zadaću, igrati razne društvene igre, crtati, oblikovati, glumiti, pjevati, družiti se, igrati, stvarati… Boravak + vodi pedagogica Doris Velan.
U suradnji s volonterima iz Klasične gimnazije nudimo i instrukcije iz svih predmeta.

GDJE?
Sve radionice se odvijaju u novim prostorima Društva „Naša djeca“ Pazin koji se nalaze u prostorima bivše vojarne na adresi: 154. Brigade Hrvatske vojske bb (druga zgrada desno, nakon Hrvatskih šuma).

KOLIKO?
Cijena svake radionice iznosi 100kn/mj. Ako se dijete odluči za dvije radionice ili ako dva člana iste obitelji polaze radionice, cijena je 150kn/mj za oboje. Boravak + stoji 30kn/mj i plaća se paušalno na početku polugodišta, a Savjetovalište „Kod Pepe-a“ je besplatno.
KOME SE JAVITI? ROK PRIJAVA?
Za sve dodatne informacije javite se Tamari Damijanić na broj 095/5677427; 052/416-794, pošaljite e-mail na dndpazin@gmail.com te posjetite web stranicu www.dnd-pazin.hr
Za radionice se možete i osobno prijaviti u prostorima Društva Naša djeca, svaki radni dan između 13 i 15 sati.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.