Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Podjela poklon paketa za socijalno ugrožene osobe i obitelji

Gradonačelnik Grada Pazina je svojim Zaključkom odobrio do 15.400,00 kuna za kupnju 90 paketa za socijalno ugrožene osobe i obitelji s područja Grada Pazina. Pojedinačna vrijednost svakog paketa koji je sastavljen od prehrambenih i higijenskih potrepština iznosi oko 170,00 kuna.

U tijeku je distribucija paketa u gradu Pazinu i po Mjesnim odborima Beram, Grdoselo, Heki, Kašćerga, Kršikla, Lindar, Pazin, Stari Pazin, Trviž, Zabrežani, Zamask i Zarečje koju zajednički provode djelatnici Grada Pazina, neki predstavnici vijeća Mjesnih odbora te djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Pazin kao i djelatnici „Programa Dnevnog boravka i pomoći u kući Pazin“.

Osim navedenih paketa, Grad Pazin je osigurao dodatnih 5.520,00 kuna namjenski za kupnju sadržaja 46 poklon paketa, u pojedinačnoj vrijednosti od 120,00 kuna, koje će uoči Božićnih i Novogodišnjih blagdana socijalne radnice iz Centra za socijalnu skrb Pazin prilikom posjeta, uručiti korisnicima s područja Grada Pazina smještenim u Ustanovama socijalne skrbi i udomiteljskim obiteljima kao i članovima Kluba mentalno retardiranih osoba Pazin.