Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Podjela poklon paketa za najpotrebitije sugrađane uoči božićno – novogodišnjih blagdana

Grad Pazin je i ove godine uoči božićno – novogodišnjih  blagdana za svoje najpotrebitije sugrađane pripremio 90 prigodnih poklon paketa sastavljenih od prehrambenih i higijenskih artikala u vrijednosti od 150,00 kuna. Popis najpotrebitijih građana sastavljen je u suradnji sa Centrom za socijalnu skrb Pazin, Gradskim društvom Crvenog križa Pazin, predstavnicima Mjesnih odbora Grada Pazina, Udrugom umirovljenika Pazinštine te pazinskom Podružnicom sindikata umirovljenika. 

Podjela paketa vršiti će se zajedno s djelatnicima i volonterima Gradskog društva Crvenog križa Pazin, u srijedu 12. prosinca i četvrtak 13. prosinca  u njihovim prostorima na adresi Ernesta Jelušića 2 u vremenu od 9,00 do 15,00 sati. Za osobe koje nisu u mogućnosti same podignuti paket, a dobile su poziv za podizanje istoga, to umjesto njih može učiniti i netko drugi uz  predočenje osobne iskaznice i broj OIB-a osobe koja je ostvarila pravo na paket. Paketi koji se na taj način ne podijele biti će korisnicima prije Božića osobno dostavljeni na kućnu adresu.

Osim toga, Grad Pazin je za korisnike s područja Grada Pazina smještene u Ustanovama socijalne skrbi, organiziranom stanovanju kao i za članove Poludnevnog boravka za osobe s intelektualnim teškoćama Pazin i Poludnevnog boravka Doma Motovun, osigurao dodatna sredstva za kupnju sadržaja 61 prigodnog poklon paketa, u pojedinačnoj vrijednosti od 120,00 kuna. Njima će poklone uručiti socijalne radnice iz Centra za socijalnu skrb Pazin, koje će ih kao i svake godine posjetiti u predblagdanske dane u njihovim Ustanovama, organiziranom stanovanju kao i u Poludnevnim boravcima u Pazinu i Motovunu.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.