Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Podjela poklon paketa za najpotrebitije građane uoči božićnih blagdana

Kako bi svojim najpotrebitijim građanima uljepšao božićne i novogodišnje  blagdane, Grad Pazin je i ove godine pripremio 90 prigodnih poklon paketa sastavljenih od prehrambenih i higijenskih artikala u vrijednosti od 150,00 kuna. Popis najpotrebitijih građana sastavljen je u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Pazin, Gradskim društvom Crvenog križa Pazin, Udrugom umirovljenika Pazinštine, pazinskom Podružnicom sindikata umirovljenika, ravnateljem biskupijskog Caritasa te predsjednicima vijeća Mjesnih odbora Grada Pazina.
Podjela paketa vrši se zajedno s djelatnicima i volonterima Gradskog društva Crvenog križa Pazin, u srijedu 13. prosinca i četvrtak 14. prosinca u njihovim prostorima na adresi Ernesta Jelušića 2. Za osobe koje nisu u mogućnosti same podignuti paket, a dobile su poziv za podizanje istoga, to umjesto njih može učiniti i netko drugi uz  predočenje osobne iskaznice i broj OIB-a osobe koja je ostvarila pravo na paket. Paketi koji se na taj način ne podijele biti će korisnicima osobno dostavljeni na kućnu adresu.

Osim toga, Grad Pazin je za korisnike s područja Grada Pazina smještene u Ustanovama socijalne skrbi i udomiteljskim obiteljima kao i za članove Poludnevnog boravka za osobe s intelektualnim teškoćama Pazin i Poludnevnog boravka Doma Motovun, osigurao dodatna sredstva za kupnju sadržaja 59 prigodnih poklon paketa, u pojedinačnoj vrijednosti od 120,00 kuna. Njima će poklone uručiti socijalne radnice iz Centra za socijalnu skrb Pazin, koje će ih kao i svake godine posjetiti i razveseliti u njihovim Ustanovama i udomiteljskim obiteljima.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.