Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Podjela paketa socijalno ugroženim stanovnicima Grada Pazina

U tijeku je distribucija poklon paketa za socijalno ugrožene osobe i obitelji iz područja Grada Pazina i Općina Cerovlje, Gračišće, Karojba, Lupoglav, Motovun, Sveti Petar u Šumi i Tinjan.


Sadržaj 70 paketa za korisnike iz Općina Pazinštine kao i za 30 paketa za korisnike iz područja Grada Pazina osiguralo je Gradsko Društvo Crvenog križa Pazin, za što je izdvojeno 17.000,00 kuna.

U pripremi paketa sudjelovale su volonterke Gradskog društva Crvenog križa Pazin.

Gradonačelnik Grada Pazina je svojim Zaključkom odobrio do 15.200,00 kuna za kupnju još 87 paketa za socijalno ugrožene osobe odnosno obitelji iz područja Grada Pazina. Pojedinačna vrijednost svakog paketa je oko 180,00 kuna, a dio je donacija poduzeća Ciburiproduct i Gradskog društva Crvenog križa Pazin.

Distribuciju paketa po Općinama provodi Gradsko društvo Crvenog križa Pazin sa svojim suradnicima dok distribuciju paketa u Gradu Pazinu i po Mjesnim odborima Pazin, Trviž, Kašćerga, Zamask, Grdoselo, Stari Pazin, Beram, Lindar, Heki, Kršikla, Zarečje i Zabrežani zajednički provode djelatnici Grada Pazina, neki predsjednici vijeća Mjesnih odbora te Gradsko društvo Crvenog križa Pazin sa suradnicima.