Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Pazinski boćari zasluženo odlaze na final four

Pazinski gradonačelnik Renato Krulčić primio je  danas (31. svibnja 2017. godine) igrače Boćarskog kluba Pazin  predvođene predsjednikom Lucijanom Ujčićem, te igračima Valterom Ivančićem i Marinom Križmanićom istaknuvši da je povijesni uspjeh jednog ekipnog pazinskog sporta da se plasira u samu završnicu Europskog kupa.

Pazinski boćari to su i učinili pobjedom nad Lokateks Tratom u Škofjoj Loki i odlaze na završni turnir ovogodišnjeg europskog Kupa prvaka  koji će se 10. i 11. lipnja 2017. godine održati u talijanskom Saviglianu. Gradonačelnik se zahvalio što kroz ime Kluba promiču ime Pazina diljem cijele Europe.

Predsjednik Boćarskog kluba zahvalio se gradonačelniku Krulčiću na prijemu i rekao kako mu je iznimna što s njima dijeli radost uspjeha. Zahvalio se i igračima koji su dali sve od sebe i pokazali da imaju mirnu ruku, dušu i srce kad je trebalo da budu najjači i najbolji.

Gradonačelnik Krulčić iznimno ponosan na vrhunske rezultate koje su pazinski boćari postigli, čestitao im je i poželio puno sreće i uspjeha na final fouru.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike