Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Pazinske mažoretkinje prvakinje Europe

Gradonačelnik Krulčić sa suradnicima primio je danas 03. rujna Pazinske mažoretkinje koje su postigle odlične rezultate na Prvenstvu Europe održanom u mađarskom Gyoru nakon izborenih kvalifikacija održanih u Labinu u veljači 2019.

74 tima iz Europe, 1500 natjecateljica i Pazinske mažoretkinje – seniorke Teodora Pilat, Hana Stanković i Nicole Sirotić, juniorke Korina Madruša, Martina Škrgat, Ana Suman, Nina Brajković, Lara Mijandrušić, Leona Pužar, Viktorija Škropeta, Alisa Bertoša, kadetkinje Leonarda Lanča, Sara Ivšić, Lucija Pavletić, Karla Škrgat i Taša Brajković, u žestokoj su konkurenciji solo i duo/trio kategorija kadetkinje i seniorke sa štapom i pomponima osvojile osmo, deseto i jedanaesto mjesto, a juniorke s mini formacijom pompona odlično šesto mjesto i diplomu.

Posljednji dan natjecanja se zlatne kadetkinje s mini formacijom mix pomponi i štap kao prvakinje Europe penju na pobjedničko postolje ( Leonarda Lanča, Sara Ivšić, Lucija Pavletić, Karla Škrgat i Taša Brajković).

Bavljenje  sportsko rekreacijskim aktivnostima vezanim uz ritmiku i ples doprinosi ne samo vašem  psihofizičkom zdravlju već ono znači i stjecanje nekih novih socijalnih vještina, upoznavanje novih kultura, ali i promicanje Grada Pazina na karti Europe – istaknuo je Gradonačelnik Krulčić, čestitao mažoretkinjama na odličnim rezultatima, te posebno zahvalio voditeljici Vedrani Ružić na nesebičnom ulaganju i radu s mladima i zaželio daljnje uspjehe u radu i osvajanje novih medalja.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike