Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Ovaj tjedan u našem kinu: “Diana”, “Oblačno s ćuftama 2″ i “Putnici ljubavnici”

Ovaj tjedan u pazinskom kinu prikazuje se biografska drama “Diana”, španjolska art komedija “Putnici ljubavnici”, a za one najmlađe biti će prikazana animirana komedija “Oblačno s ćuftama 2″.

Četvrtak 17.10. Diana, intrigantna priča o najomiljenijoj princezi u povijesti monarhije Početak u 20 sati. Ulaznica: 25 kn
Ikona obožavana od milijuna. Najslavnija žena na svijetu, najomiljenija princeza u povijesti monarhija – Diana, princeza srca. Intrigantna ljubavna priča opisuje kako je sreća koju je pronašla u osobnom životu pomogla Diani uspjeti u svojoj ulozi kao značajna međunarodna humanitarna aktivistica.
Uloge: Naomi Watts, Neveen Andrews, Lee Asquith-Coe
Subota 19.10. Oblačno s ćuftama 2, animirana komedija za djecu Početak u 11 sati. Ulaznica: 20 kn
Nakon katastrofalne oluje hranom u prvom filmu, Flint i njegovi prijatelji prisiljeni su napustiti svoj grad. Flint prihvaća poziv svoga idola Chestera V da se pridruži kompaniji „The Live Crop“ koja je dobila zadatak čišćenja otoka i u kojoj najbolji izumitelji na svijetu kreiraju tehnologiju za boljitak čovječanstva. Kada Flint otkrije da njegova mašina i dalje radi i sada kreira mutantske hrano-zvijeri poput živih kiselih krastavaca, gladnih tacodila, škampopanza i jabučastih pitona on i njegovi prijatelji moraju se vratiti kako bi spasili svijet.
Uloge: Filip JuričićJanko RakošMia KrajcarRobert UgrinaBojan NavojecJasna Palić Picukarić

Putnici ljubavnici, art komedija Pedra Almodovara Početak u 20 sati. Ulaznica: 25 kn
Najnoviji film španjolskog genijalca I oskarovca Pedra Almodovara -u autorovom prepoznatljivom lepršavom stilu! Tehnički kvar ugrozio je živote putnika na komercijalnom letu 2549. Piloti u suradnji sa kontrolorima leta pokušavaju iznaći rješenje. Osoblje u avionu kao i njihov šef su zbilja atipični, barokni likovi koji se u oči sa smrtonosnom opasnošću odlučuju na nevjerojatan potez: uživati što je više moguće i zadnje trenutke provesti kako najbolje umiju. Računica je jednostavna: sve na što se sad sveo njihov život jesu sex i smrt.

Uloge: Penélope CruzAntonio BanderasPaz Vega
Tekst o filmovima preuzet s www.moj-film.hr

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.