Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Održane javne rasprave u Lindaru i Zabrežanima

Dana 26. rujna 2017. godine održana je javna rasprava u mjesnom odboru Lindar u sklopu četvrtog ciklusa projekta Pazi(n) proračun!. Istog dana održana je i javna rasprava za područje mjesnog odbora Zabrežani.

Javne rasprave su okupile 30-ak zainteresiranih mještana.

Okupljenima je najprije u kratkim crtama predstavljen proračun Grada Pazina i aktivnosti u sklopu projekta Pazi(n) proračun!, zatim osnovne informacije o prostornim planovima Grada Pazina i načinu uključivanja u donošenje i izmjene istih s naglaskom na izmjene i dopune prostornih planova u tijeku – Prostorni plan uređenja Grada Pazina te Detaljni plan uređenja „Centar II“. Potom su prezentirane i novine u gospodarenju komunalnim otpadom na području Grada Pazina.  Na kraju su predstavljeni svi pristigli prijedlozi komunalnih akcija s detaljnim pojašnjenjima financijske procjene svakoga od njih.

Okupljeni su potom raspravljali o prijedlozima malih komunalnih akcija te drugim problemima na području njihovog mjesnog odbora, o čemu su dobili i povratne informacije od prisutnih djelatnika gradske uprave Grada Pazina.

Koje su male komunalne akcije izglasali te kako je tekla rasprava pročitajte u zapisnicima u prilogu.

Zapisnik Lindar.docx

Zapisnik Zabrežani.docx