Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Održan sastanak u vezi prijave projekata na Javni poziv za dostavu projektnih prijedloga financiranih sredstvima Europske unije (2014.-2020.)

Danas, 20. lipnja 2013. s početkom u 9,00 sati u Maloj vijećnici zgrade gradske uprave u Pazinu održan je sastanak na temu: Javni poziv za dostavu projektnih prijedloga financiranih sredstvima Europske unije (2014. – 2020.).

Sastanku su bili prisutni: Renato Krulčić, Gradonačelnik Grada Pazina, Lucija Paro, predstojnica Ureda, Luana Benažić, viša stručna suradnica za prostorno planiranje u Gradu Pazinu, Anton Finderle, viši stručni suradnik za odgoj i obrazovanje u Gradu Pazinu, Patricia Smoljan, pročelnica županijskog odjela za obrazovanje, Zdenka Turkalj-Čohilj, ravnateljica Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin i Josip Šiklić, ravnatelj srednje i strukovne škole Jurja Dobrile Pazin.
Na sastanku se raspravljalo o prijavi projekata velikih kapitalnih investicija na javni poziv za dostavu projektnih prijedloga financiranih sredstvima Europske unije (2014-2020), rok za dostavu projektnih prijedloga je 30. lipnja ove godine, kapitalne investicije odnose se na područje znanosti, obrazovanja i sporta.  

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.