Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Održan 4. Festival sportske rekreacije za osobe s invaliditetom

DSC_0007U povodu obilježavanja Dana Grada Pazina i pod pokroviteljstvom Grada Pazina, Društvo tjelesnih invalida Pazin, u petak 3. lipnja, organiziralo je 4. Festival sportske rekreacije za osobe s invaliditetom. Cilj ovog festivala je da se osobe s invaliditetom s različitim stupnjem i vrstom invaliditeta uključuju u sportsko-rekreacijske aktivnosti, da se bolje upoznaju i druže, razmjene svoja životna iskustva te da kroz rekreaciju budu što zdraviji i pokretniji.

Na Festivalu su, osim članova Društva tjelesnih invalida Pazin, sudjelovali i korisnici Dnevnog boravka za starije osobe Pazin, Poludnevnog boravka za osobe s intelektualnim teškoćama Pazin te korisnici Doma za odrasle osobe Motovun. Sudionici su se natjecali u četiri kategorije: gađanju kolutovima, pikadu, bacanju loptice u koš te rušenju čunjeva (visećoj kuglani).

Nakon što su sudionici pokazali svoje vještine u navedenim kategorijama, uslijedila je podjela prigodnih nagrada najuspješnijima te veselo druženje uz zajednički ručak.

 

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.