Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Odluka o uvjetima i naknadama za postavljanje privremenih objekata i reklamnih predmeta

O b a v i j e s t

Dana 24. prosinca 2009. godine stupila je na snagu Odluka o uvjetima i naknadama za postavljanje privremenih objekata i reklamnih predmeta ("Službene novine Grada Pazina" broj 31/09.) kojom se propisuju novi uvjeti i naknade za postavljanje istih.

Ovim vas putem molimo da se upoznate sa odredbama gore navedene Odluke te da ukoliko podliježete obvezama navedenim u odredbama Odluke, podnesete zahtjev o postavljanju privremenog objektai/ili reklamnog predmeta do 20.travnja 2010. godine. Nakon isteka navedenog roka, Upravni odjel za komunalni sustav, prostorno uređenje i graditeljstvo izdati će vam rješenje po službenoj dužnosti, na temelju utvrđenih činjenica i okolnosti.

Poradi eventualnih nejasnoća možete nam se u redovno vrijeme osobno obratiti u prostorijama Upravnog odjela za komunalni sustav, prostorno uređenje i graditeljstvo ili nas konaktirati na telefonski broj 621-418. 

                                       Upravni odjel  za komunalni  sustav,                                                                            prostorno uređenje i graditeljstvo   

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike