Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Obnavlja se horizontalna signalizacija parkirališta na Trgu slobode

Sljedeća dva dana, u četvrtak i petak (28. i 29. rujna) na Trgu slobode u Pazinu obnavljati će se horizontalna signalizacija parkirališta. Kod planiranja radova iscrtavanja prihvaćene su sugestije korisnika parkirališta te će se parkirališna mjesta proširiti sa sadašnjih 2,30 metara na 2,50 metara. U sklopu istih radova obilježiti će se i tri parkirališna mjesta za motocikle, a isto toliko mjesta obilježiti će se za motocikle i u ulici 25. rujna na parkiralištu pod naplatom pored Pazinske kavane.

Pored spomenutog, horizontalna signalizacija obnoviti će se još u ulici 154. brigade Hrvatske vojske ispred prostorija Društva tjelesnih invalida Pazin gdje će se uz postojeća dva parkirališna mjesta za osobe s invaliditetom obilježiti još dva nova. Također, dodatna dva parkirališna mjesta za osobe s invaliditetom obilježiti će se u ulici Jurja Dobrile na parkiralištu kod nebodera. Radovi na horizontalnoj signalizaciji izvoditi će se i na parkiralištu kod Školsko – gradske dvorane gdje će se iscrtavanjem destimulirati parkiranje na određenim mjestima kako bi se zadovoljilo tehničkim uvjetima za vatrogasni prolaz.

Mole se korisnici spomenutih parkirališta za razumijevanje i strpljenje te da poštuju privremenu prometnu regulaciju za vrijeme radova.