Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Neva Ljuština nova predsjednica Savjeta mladih Grada Pazina

U četvrtak 11.travnja 2019. u prostorijama velike vijećnice zgrade gradske uprave održana konstituirajuća sjednica Savjeta mladih na kojoj je većinom glasova za predsjednicu izabrana Neva Ljuština, predložena od Društva “Naša djeca” Pazin. Za njenu zamjenicu je izabrana Lucija Jedrejčić, izabrana u Savjet mladih ispred Centra za mlade Alarm Pazin.

Od ostalih članova Savjeta mladih na sjednici su bili prisutni Nikola Ardalić iz udruge za promicanje znanstvene fantastike i fantazije Albus, Marijo Ivanković, Željka Nefat i Elena Stranić iz Centra za mlade Alarm iz Pazina, Lucija Zidarić i Luka Bursać iz učeničkog vijeća Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile te članica Društva „Naša djeca“ Valentina Rabar. Opravdano je bila odsutna Karla Pilat iz udruge za promicanje znanstvene fantastike i fantazije Albus .

Sjednicu Savjeta mladih je do izbora predsjednice vodio Davor Sloković, predsjednik Gradskog vijeća, a uz njega predstavnike mladih je pozdravio i gradonačelnik Renato Krulčić. Sjednici je nazočio i Zoran Sloković, predstojnik Ureda Grada te Tamara Damijanić, viši stručna suradnica za projekte.

Predstavnici mladih grada, izabrani su na trogodišnji mandat od 2019. do 2022. godine.