Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Neno Belan na Božić u Pazinu

neno-belan-110-300x175Počevši od obilježavanja dana Svetog Nikole u Pazinu je započeo „Veseli prosinac“ koji objedinjava sva zabavna, kulturna i druga prigodna događanja koja se kroz ovaj blagdanski mjesec događaju u Pazinu.

Kao glavni događaj ovog prosinca ističemo koncert Nene Belana & grupe Fiumens i to nakon božićnog sajma, na sam Božić 25.12.2014. na glavnom gradskom trgu. Koncert poklanjaju Grad Pazin i gradski ugostitelji koji su se ove godine po prvi puta udružili ne bi li posjetiteljima Pazina ponudili dodatne sadržaje.

Božićni koncert započinje u 20.00 sati nastupom mladih pjevačkih talenata Nike Matijašić i Ane Drndić nakon kojih će kao predgrupa nastupiti školski bend Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile u Pazinu. Neno Belan i grupa Fiumens glavni su gosti večeri nakon kojih će do 24.00 sata prisutne zabavljati DJ.

Zajednička organizacija koncerta osim logističkog dijela uključuje i financijsko sudjelovanje pazinskih ugostitelja, a to su: Magnus, Gema, Jano, Dub-light Sax, Pazinska kavana, M-caffe, Epolon, Pod lipom i Buffet Bunker, kao i zajedničku promociju svih prosinačkih događanja kroz promotivnu brošuru „Pazin špica – Veseli prosinac u Pazinu“.

U brošuri se, osim najave koncerta Belana i prigodnih programa u ugostiteljskim objektima, mogu naći i sva druga događanja u organizaciji pazinskih udruga i ustanova.

Koncert se odvija na otvorenom i ulaz je besplatan.
Dobrodošli u Pazin!