Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Najava radionice Ministarstva poljoprivrede-Uprava za ruralni razvoj

Ministarstvo poljoprivrede – Uprava za ruralni razvoj, u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi ribarstvu i ruralnom razvoju, organizira radionice s ciljem predstavljanja mogućnosti korištenja potpora kroz tip operacije 16.1.1 „Osnivanje operativnih skupina“ za provedbu tipa operacije 16.4.1 „Kratki lanci opskrbe i lokalna tržišta“ i tip operacije 4.3.3. „Ulaganje u šumsku infrastrukturu“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane, da dođu 13. veljače 2019. godine u prostore Gradske uprave Grada Pazina ( velika vijećnica) , na adresi Družbe Sv. Ćirila i Metoda 10. Početak radionice predviđen je za 12:00 sati.

Polaznici radionica dobit će informacije o uvjetima i načinu korištenja potpore putem natječaja 16.1.1 za osnivanje operativne skupine i razvoj projektne ideje, a koja će kroz natječaj za provedbu tipa operacije 16.4.1  raditi na projektu uspostave kratkog lanca opskrbe i/ili lokalnog tržišta s ciljem plasiranja proizvoda na lokalnom tržištu te smanjenja broja posrednika između proizvođača i krajnjeg potrošača.

U sklopu mjere 4 „Ulaganja u fizičku imovinu“, podmjere 4.3. „Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju i prilagodbu poljoprivrede i šumarstva“, tipa operacije 4.3.3. „Ulaganje u šumsku infrastrukturu“ radionice će biti održane u sljedećim mjestima: Pazin, Zadar, Makarska i Osijek. S obzirom da je navedeni natječaj za tip operacije 4.3.3 „Ulaganje u šumsku infrastrukturu“ otvoren do 1. srpnja 2019. godine do 12 sati, svrha predavanja je uputiti korisnike u detalje natječajne dokumentacije i same prijave.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.