Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Mobilno reciklažno dvorište sljedeći tjedan u Mjesnom odboru Trviž

Pazinsko komunalno društvo Usluga d.o.o. obavještava sve korisnike javne usluge sakupljanja komunalnog otpada s područja Grada Pazina će sljedeći tjedan,  od 29. travnja do 02. svibnja 2024. godine, mobilno reciklažno dvorište biti postavljeno na području Mjesnog odbora Trviž, na javnoj površini u blizini nogometnog igrališta u Katunu Trviškom.

U mobilno reciklažno dvorište, korisnici iz kategorije kućanstvo mogu predati bez naknade, slijedeće vrste otpada: papir i karton, ambalaža od plastike, metala i stakla, ambalaža koja sadrži ostatke opasnih tvari, ostala plastika, staklo i metali, tekstil, baterije i akumulatori, lijekovi, boje, tinta, ljepila, smole, otpadna ulja (i jestiva i motorna), otpadne gume, glomazni otpad EE otpad, fluorescentne i štedne žarulje i sl.

Radno vrijeme mobilnog reciklažnog dvorišta je ponedjeljkom i srijedom od 12:00 do 15:00 sati, utorkom i četvrtkom od 15:00 do 18:00 sati. Raspored i više informacija o mobilnom reciklažnom dvorištu, možete pogledati na našoj internetskoj stranici www.usluga-pazin.hr