Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Masterpiece Adriatic Tour 2013 gostuje u Pazinu

U četvrtak 25.srpnja 2013. od 21.00 pa do 01:00 sati na Trgu slobode u Pazinu gostuje Masterpiece Adriatic Tour 2013 koncertom grupe “Angels“ i DJ duo – DJ Nanut2 – poznatije i kao sestre Jasna i Ivana Nanut.


Adriatic Tour 2013 kombinacija je različitih inovativnih zabavnih sadržaja koja obilazi Hrvatsku tijekom srpnja i kolovoza pod pokroviteljstvom tvrtke G3 Spirits d.o.o. a u suradnji s Gradom Pazinom gostuje na središnjem pazinskom trgu.
Jedinstven i atraktivan, u potpunosti nov marketinški alat na domaćem tržištu, Masterpiece of Nature Party BusBar, prepun je interaktivnih, visokotehnoloških sadržaja te će zasigurno uhvatiti pozornost mnogih gostiju. Riječ je o posebno dizajniranom niskopodnom autobusu, koji se za potrebe projekta svake večeri pretvara u ekskluzivni bar.
Centralna točka večeri, montažna pozornica za izvođače s vrhunskom rasvjetom i zvukom, osigurat će atraktivan glazbeni program.

Sofisticirana scenografija i kvalitetne programske točke sa središnjim dijelom programa, koncertom grupe “Angels”.

Riječ je o mladom i atraktivnom ženskom sastavu koji posljednjih godina na hrvatskoj klupskoj sceni oduševljava publiku svojim izvedbama mainstream pop i rock hitova. Program je podržan i DJ setovima, za koji je odgovoran DJ duo – DJ Nanut2 – poznatije i kao sestre Jasna i Ivana Nanut, novinarke i voditeljice televizijske kuće NovaTV.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike