Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

JAVNI POZIV za prijavu problema i prijedloga za unaprjeđenje prometne sigurnosti na području Grada Pazina

JAVNI POZIV

za prijavu problema i prijedloga za unaprjeđenje prometne sigurnosti na području Grada Pazina

 

Komisija za promet Grada Pazina upućuje Javni poziv zainteresiranoj javnosti – građanima i građankama, udrugama, građanskim inicijativama, javnim i privatnim ustanovama i subjektima na području Grada Pazina da svojim prijedlozima i sugestijama pridonesu unapređenju prometne sigurnosti na području Grada Pazina.

Javni poziv objavljuje se u cilju prikupljanja informacija  o potrebama i prijedlozima za kvalitetnije rješavanje pojedinih kritičnih točaka na području Grada Pazina (pješačkih prijelaza, prometne signalizacije, stanja nerazvrstanih cesta, parkiranja, regulacije prometa itd.).

Uz opis problema molimo priložiti fotografiju lokacije te sve dostaviti na e-mail [email protected]  (za Komisiju za promet) ili poštom na adresu Družbe Sv. Ćirila i Metoda 10, 52 000 Pazin, (za Komisiju za promet), zaključno s 10. siječnja 2022. godine.

Komisija za promet razmotrit će pristigle prijave sukladno kriterijima prometne sigurnosti, propusne moći, prostornog uklapanja i ekonomičnosti te pripremiti prijedlog prioriteta i mjera za poboljšanje i unapređenje prometne sigurnosti na području Grada Pazina za 2022. i 2023. godinu.

Komisija za promet