Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Javni poziv za dostavu blagdanskih programa “Advent u srcu Istre” u Pazinu za suorganizaciju i zajedničku promociju

Grad Pazin upućuje Javni poziv svim zainteresiranim subjektima da se pridruže prigodnom obilježavanju programa „Advent u srcu Istre“. Programe mogu prijaviti udruge, ustanove i druge pravne i fizičke osobe uključujući i one sa sjedištem izvan Pazina, uz uvjet da se programi održavaju u Pazinu u vremenu od 15. prosinca 2023. godine do 7. siječnja 2024. godine.

Prijavljeni programi mogu biti kulturni, zabavni, sportski i drugi prigodni sadržaji otvoreni za javnost, a mogu se održavati na javnim površinama ( uključujući sportske terene), na pozornici u sklopu klizališta ili u drugim privatnim i javnim objektima u Pazinu. Programi na klizalištu moći će se održavati svaki dan u vremenu od 10:00 do 24:00 sata. Za prihvaćene programe Grad Pazin osigurat će zajedničku promociju i tehničku podršku u organizaciji.

Klizalište će biti postavljeno na platou ispred Spomen doma sjedinjenja i slobode dok će prateći sadržaji klizališta biti prošireni u dio Šetališta pazinske gimnazije kako bi s ugostiteljskom ponudom i pozornicom činili cjelinu.

U cilju realizacije zajedničke promocije svih aktivnosti kao i tehničke potpore/suradnje u organizaciji pratećih programa klizališta, pozivamo sve zainteresirane da Gradu Pazinu dostave popis prigodnih programa otvorenih za javnost koje Vaša organizacija planira organizirati tijekom prosinca 2023. godine i siječnja 2024. godine u Pazinu. Grad Pazin će za prihvaćene programe osigurati:

  • Zajedničku promociju: svi prihvaćeni programi će biti najavljeni i marketinški popraćeni promotivnim kanalima Grada Pazina i Turističke zajednice središnje Istre;
  • Tehničku podršku: za prihvaćene programe organizirane na javnim površinama i u sklopu „Advent u srcu Istre“ Grad Pazin će kreirati raspored/program događanja te osigurati tehničku podršku organizaciji pojedinog programa koji uključuje pozornicu, i/ili potrebne suglasnosti za korištenje javnih površina i osigurane druge preduvjete iz područja nadležnosti Grada Pazina;
  • Financijska potpora Grada Pazina prijavljenim programima nije uključena u predviđene oblike potpore;

Grad Pazin organizirat će na klizalištu i posebne glazbene/zabavne programe 15.,22., 23., 24. i/ili 25., 29. i 31. prosinca 2023. godine te 6. i/ili 7. siječnja 2024. godine. Programi prijavljeni putem ovog poziva iznimno mogu biti dio programa navedenih datuma, međutim prioritet imaju ostali termini tijekom prosinca i siječnja s naglaskom da se što je više moguće programa odvija na otvorenom prostoru poput pozornice i/ili klizališta.

Obrazac za prijavu dostavljamo u prilogu.

Molimo da ispunjeni obrazac dostavite e-mailom na [email protected], najkasnije do petka, 3. studeni 2023. godine, ili poštom/osobno na adresu Družbe Svetog Ćirila i metoda 10., 52000 Pazin.

U slučaju nepovoljne epidemiološke situacije ili drugih nepovoljnih okolnosti, Grad Pazin zadržava pravo otkazati sva ili pojedina događanja.

Prijavnica-za-programe