Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Iz godine u godinu raste broj poziva na 112

112Područni ured za zaštitu i spašavanje Pazin (PUZS) je povodom 10. godišnjice osnivanja DUZS i obilježavanja Dana broja 112 – jedinstvenog europskog broja za žurne službe, održao niz aktivnosti i edukacija.

10. veljače održan je svečani sastanak sa predstavnicima Istarske županije, Grada Pule i Pazina , Operativno komunikacijskog centra Policijske uprave Istarske, Bina-Istre upravljanje i održavanje d.o.o., Lučke kapetanije Pula, Društva Crvenog križa Istarske županije, HGSS-a stanice Pula, Speleološke udruge Pula, Vatrogasne zajednice Istarske županije, CIK-a “Dr. Božo Milanović” d.o.o. – Radio Istre, Zavoda za hitnu medicinu, Hrvatska elektroprivreda , Hrvatskih voda, Istarskih domova zdravlja te Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije.

Suradnja Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Pazin i Županijskog centra 112 sa navedenim službama i pravnim osobama je redovna i nadasve kvalitetna, a posebna pozornost pridaje se suradnji s medijima koji prema ustaljenom protokolu na području Istarske županije promptno dobivaju relevantne informacije u slučaju pojave izvanrednog događaja. S druge pak strane, prema potrebi naši mediji prenose važne informacije i upute o ponašanju građana u različitim situacijama.

U ime ravnatelja Državne uprave za zaštitu i spašavanje pročelnica Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Pazin uručila je zahvalnice za promicanje broja 112 u Istarskoj županiji. Zahvalnice su uručene CIK-u “Dr. Božo Milanović” d.o.o. – Radio Istri, Bina Istri upravljanje i održavanje d.o.o. te Operativnom komunikacijskom centru Policijske uprave Istarske.

112 priznanja

Preuzeto sa: www.duzs.hr