Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Gradu Pazinu nedostaje popisivača

Poziv zainteresiranim kandidatima za podnošenje prijava za posao popisivača u drugoj fazi provedbe Popisa stanovništva. Druga faza provedbe Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. godine provest će se na području Republike Hrvatske od 27. rujna do 17. listopada 2021. godine. Prema predviđenom broju potrebnih sudionika u Istarskoj županiji, nedostaje određeni broj kandidata za popisivače na području Ispostave Pazin.

Popisivači obavljaju popisivanje svih popisnih jedinica koje nisu samostalno popisane, osobnim intervjuom sa stanovništvom s pomoću elektroničkih uređaja te obavljaju kontrolu podataka prikupljenih u prvoj fazi Popisa koja će se provoditi od 13. do 26. rujna 2021. samostalnim popisivanjem stanovništva elektroničkim sustavom e-Građani.
Pozivamo sve zainteresirane kandidate za popisivače da na mrežnoj stranici Popisa (www.popis2021.hr) popune prijavu za popisivače, odgovore na postavljena pitanja i sudjeluju u prvom digitalnom Popisu stanovništva.
Uvjeti za prijavu su: državljanstvo Republike Hrvatske s prebivalištem ili reguliranim boravištem u Republici Hrvatskoj, navršenih 18 godina u trenutku popunjavanja prijave, završeno najmanje srednjoškolsko obrazovanje, poznavanje rada na računalu, valjana adresa elektroničke pošte te valjana COVID potvrda.
U prosjeku popisivač će moći zaraditi od 5.000,00 do 6.000,00 kuna, ovisno o broju zaduženih popisnih jedinica i broju samostalno popisanih kućanstava u prvoj fazi Popisa.
Više na:
https://www.popis2021.hr/?fbclid=IwAR1pD-HLQDU0xJ_7KAXQoa4NC9ZX7CwXfebD8Adv5EMp2TsZ1I4glt4LWQo

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike