Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Gradonačelnik sa suradnicama posjetio korisnike Poludnevnog boravka

Povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana Gradonačelnik Renato Krulčić je danas, 17. prosinca, već tradicionalno sa suradnicama posjetio Poludnevni boravak za osobe s intelektualnim teškoćama Pazin. Poludnevni boravak od ožujka 2015. godine djeluje u Pazinu kao jedan od programa Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Istre. 

U prigodno ukrašenom prostoru čije su ukrase korisnici sami izrađivali na svojim radionicama i u veselom ozračju desetak korisnika, sa voditeljicama Marijanom Vrbica i Sophie Cristine Cvitko  te predsjednikom Udruge Ozrenom Catela i predsjednikom Centra za inkluziju i podršku u zajednici Markom Perkovom dočekali su Gradonačelnika i njegove suradnice.

Korisnici su Gradonačelniku ispričali kako su tijekom godine provodili vrijeme u boravku i u aktivnostima izvan njega te koji su im događaji najviše ostali u lijepom sjećanju. U ime svih korisnika su: Marino, Ana, Tena, Kristina i Tina pročitali prigodne čestitke i želje povodom nadolazećih blagdana.

Gradonačelnik je izrazio zahvalnost Udruzi za osobe s intelektualnim teškoćama Istre koja je zaslužna za osnivanje i djelovanje Poludnevnog boravka u Pazinu kao i namjeru Grada Pazina za daljnjom financijskom podrškom i pomoći u djelovanju boravka. Također je zahvalnost upućena i Istarskim domovima zdravlja, Ispostavi Pazin u čijim prostorima Poludnevni boravak djeluje.

Međusobno si zaželivši sretan Božić i mnogo sreće, zdravlja i uspjeha u Novoj 2019. godini Gradonačelnik Grada Pazina i korisnici boravka međusobno su se prigodno darivali.

 

 

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.