Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Gradonačelnik primio Romana Radetića povodom odlikovanja Redom hrvatskog pletera

Gradonačelnik Grada Pazina Renato Krulčić i pročelnica Upravnog odjela za samoupravu, upravu i društvene djelatnosti Nevija Srdoč primili su danas 09.kolovoza 2013. Romana Radetića, povodom odlikovanja Republike Hrvatske Redom hrvatskog pletera za osobiti doprinos razvitku i ugledu Republike Hrvatske i dobrobiti njezinih građana.

Povodom proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja ministar Predrag Matić, 31. srpnja 2013. uručio je 15 odlikovanja istaknutim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata. Svečanom uručenju prisustvovao je i Romano Radetić, predsjednik pazinskog Hrvatskog časničkog zbora.
Radetić je upoznao predstavnike Grada Pazina s ratnim putom koji je prošao i primljenim odlikovanjem. Pazinski gradonačelnik je istaknuo kako Grad Pazin ima čast što je upravo naš sugrađanin odlikovan Redom hrvatskog pletera za osobiti doprinos razvitku i ugledu Republike Hrvatske i dobrobiti njezinih građana i tim povodom uručio mu knjigu „Pazin na starim razglednicima“.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.