Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Grad Pazin objavljuje savjetovanje sa zainteresiranom javnošću

SAVJETOVANJE SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU –  prijedlog da se Školsko-gradska sportska dvorana, sportski centar, Gradski stadion, Pomoćno nogometno igralište, teniski tereni, rukometno igralište, košarkaško igralište, vježbalište na otvorenom i drugi sportski sadržaji koji čine jedan veliki sportski kompleks imenuju nazivom „Sportski centar Egidije Marion“.

U skladu sa Zakonom o pravu na pristup informacijama, Grad Pazin dana 25. travnja 2022. započinje s provedbom savjetovanja sa zainteresiranom javnošću s ciljem upoznavanja šire javnosti te pribavljanja prijedloga, mišljenja i primjedbi o prijedlogu da se Školsko-gradska sportska dvorana, sportski centar, Gradski stadion, Pomoćno nogometno igralište, teniski tereni, rukometno igralište, košarkaško igralište, vježbalište na otvorenom i drugi sportski sadržaji koji čine jedan veliki sportski kompleks imenuju nazivom „Sportski centar Egidije Marion“.

Navedeno savjetovanje provest će se u razdoblju od 25. travnja 2022. do 9. svibnja 2022. godine.

Adresa elektroničke pošte na koju se mogu slati očitovanja zainteresirane javnosti: [email protected] uz prilaganje obrasca za savjetovanje kojeg možete preuzeti u nastavku.

Prijedloge, mišljenja i primjedbe moguće je dostaviti i putem pošte ili osobno na adresu: Ured Grada, Družbe Sv. Ćirila i Metoda 10, 52000 Pazin.

Obrazloženje – savjetovanje-imenovanje sportskog centra

Obrazac – savjetovanje-imenovanje sportskog centra

Prijedlog za imenovanje “Sportskog centra Egidije Marion”