Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Emisija Lijepom našom gostuje u Pazinu

LOGO LIJEPOM NAŠOMZabavni program Hrvatske televizije 18. godinu s velikim uspjehom nastavlja emitiranje glazbeno-scenskog spektakla ”Lijepom našom” koji ima veliku posjećenost publike ali i zavidnu gledanost.

Dana 4. studenog 2015. godine u 19.00 sati održat će se snimanje emisije u Pazinu, u novoj školsko-gradskoj sportskoj dvorani.

Scenaristički i režijski, emisije su zamišljene kao show najpoznatijih zvijezda hrvatskoga glazbenoga ozračja, kada je u pitanju hrvatska narodna glazba, ali i najboljih KUD-a tamburaških i narodnih sastava, klapa i vokalnih skupina s područja u kojem se snimanje održava. Osim izvođača priliku za predstavljanje svojih posebnosti imati će i lokalni proizvođači, OPG-ovi, obrtnici i ugostitelji obzirom se kroz razne rubrike obrađuju područja turizma i zanimljivosti, starih zanata, gastronomije, enologije, običaja, materijalne i nematerijalne baštine, tradicijskog ruha i slično.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna  bit će u prodaji od ponedjeljka 26. listopada 2015. godine i to u Pučkom otvorenom učilištu u Pazinu (Spomen dom, šetalište pazinske gimnazije 1) od 8,00 do 15,00 sati.

Ulaznice će po istoj cijeni biti moguće kupiti i na dan snimanja na ulazu u Sportsku dvoranu.