Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Edukacija na temu Financiranja projekata u kulturi

IKA-Istarska kulturna agencija-Agenzia culturale Istriana u suradnji sa konzultantskom tvrtkom Superna d.o.o. organizira edukaciju na temu Financiranja projekata u kulturi (Erasmus+, Central Europe, Europa za građane i ostale mogućnosti).

Radionica će se održati u srijedu, 15. lipnja 2016. U Dnevnom boravku Društvenog centra Karla Rojca (Gajeva 3, Pula).

Predviđeno vrijeme trajanja je od 9 do 17 sati sa stankom za ručak koji je osiguran za sve sudionike/ce.

Radionica je besplatna, a prijave su obvezne putem poveznice: http://goo.gl/forms/iDyd6gp0JoMZSpM43 . Prijave se zaprimaju do ponedjeljka, 13. lipnja 2016. u 12:00 sati.

Ako imate super ideju, a ne znate kako i gdje započeti; vjerujete u svoj projekt, ali financije koče njegovu realizaciju; želite razvijati svoje aktivnosti i potrebne su vam svježe ideje, ova će vam radionica pomoći da svoju ideju i realizirate.

Među ustanovama i organizacijama civilnog društva u kulturi Istarske županije, kao primarna potreba naglašeno je stjecanje znanja i vještina na području EU fondova (Istraživanje o potrebama i kapacitetima organizacija u kulturi Istarske županije, IKA-Istarska kulturna agencija, 2015.).

U cilju jačanja financijske stabilnosti organizacija u kulturi potrebno je organizacije potkovati novim znanjima i vještinama primjenjivim pri aplikacijama na natječaje domaćih i stranih donatora, zaklada, Europske unije i dr.

Seminar ima za cilj upoznati djelatnike u kulturi s mogućnostima i novim prilikama za financiranje u kulturnom sektoru.

 

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.