Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Dijalog s građanima s potpredsjednicom Europske komisije Vivian Reding 16. rujna u Trstu

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj organizira Dijalog s građanima s potpredsjednicom Europske komisije Vivian Reding, koji će se održati u ponedjeljak 16. rujna 2013. u Trstu.

 

U suradnji s Predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj, Istarska županija organizira putovanje u Trst i sudjelovanje građana s područja Istre.

Potpredsjednica komisije bit će na raspolaganju za pitanja i mišljenja građana o EU,europskom državljanstvu, te će poslušati njihove prijedloge kako poboljšati život Europljana. Govorit će o reformama koje su potrebne za poboljšanje života građana EU. Dijalog s građanima u Trstu je jedan od događaja koji se odvija u okviru Europske godine građana 2013., a sudjelovat će državljani Italije, Slovenije, Austrije i Hrvatske.

 

Konferencija će se od 14.30 do 17 sati održati u Kongresnom centru u Trstu na adresi Molo Bersaglieri 3.

 

Osiguran je simultani prijevod na hrvatski, talijanski, slovenski i njemački jezik. Za sudionike s područja Istarske županije osiguran je besplatan autobus iz Pule.

 

Zainteresirani građani mogu se prijaviti na e-mail adresu: [email protected]

Molimo da prijave pošaljete što prije jer će se one zaprimati do ispunjenja 50 mjesta u autobusu.

 

Više informacija o događaju možete dobiti na Internet stranici Europske komisije: http://ec.europa.eu/debate-future-europe/citizens-dialogues/italy/trieste/index_en.htm

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.