Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Blagdanska atmosfera Veselog prosinca

U četvrtak u 10.00 sati započeo je božićni sajam Veseli prosinac na glavnom gradskom trgu u Pazinu. Bogatu ponudu prigodnog asortimana izložili su brojni obrtnici i poduzetnici uglavnom iz Pazina i Istre, a među njima su svoje mjesto našli i kreativni pojedinci koji djeluju u okviru udruga ili pak domaćih radinosti i OPG-ova.

Novost u ovogodišnjoj ponudi na trgu su svakako i božićna drvca kojih se može naći u raznim veličinama izloženim na preko 50m2 prostora. Posebnu blagdansku atmosferu Pazinu daje i štand sa kuhanim vinom i toplim kompotom koji će razveseliti i zagrijati posjetitelje, uz koji se na štandovima nude i domaći kolači i slastice te tradicionalni Istarski proizvodi poput meda u maslinova ulja.

Izbirljivi će ovdje uz šaroliku ponudu blagdanskih ukrasa i aranžmana sigurno pronaći originalne, ručno rađene i unikatne darove za sebe i svoje namilije. U petak 21.12. u 10.30 sati atmosferu će posebno začiniti kratki nastup Limene glazbe Pazin a veselo iznenađenje očekuje sve posjetitelje sajma u 11.30 sati!!

U predblagdansku subotu od 10.00 pa sve do 13.00 sati na trgu će građane i posjetitelje zabavljati brojni izvođači sa pjesmom plesom i nezaobilaznom svirkom! Dobrodošli!!!

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.