Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Anketa o potrebama i prioritetima udruga s područja Grada Pazina

Na današnjem (21.09.2012.) se sastanku Radne skupine u prostorijama Društva „Naša djeca“ u vojarni nastavilo s pitanjima postavljenima na javnoj raspravi te se uočila potreba za definiranjem konkretnih potreba udruga putem priložene ankete.
Molimo Vas da izdvojite nekoliko minuta i ispunite anketu čim prije, a najkasnije do 28. rujna 2012. godine.  Molimo za suradnju kako bi Vaše odgovore uzeli u obzir prilikom sastavljanja projektnog prijedloga, kojeg ćemo uputiti Nacionalnoj zakladi za razvoj civilnog društva. Anketa se nalazi u prilogu.

Grad Pazin javio se na Poziv Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva na razvojnu suradnju u području sudioničke demokracije i financiranja projekata društvenog razvoja u lokalnoj zajednici pod nazivom "Zajedno za bolje", te je zadovoljio prvu razinu prijave na natječaj.
Dana 19. rujna 2012. u zajedničkoj je prostoriji Folklornog društva i Limene glazbe Pazin uz prisustvo 30-ak članova pazinskih udruga, ustanova, predstavnika političkih stranaka i mjesnih odbora održano Javno savjetovanje o prijedlogu projekta društvenog razvoja u lokalnoj zajednici u koordinaciji s predstavnicima Udruge Smart iz Rijeke. Javnom je raspravom postignut konsenzus oko uređenja jednog dijela bivšeg vojnog kompleksa. Rasprava je završena prijavom prisutnih građana u Radnu skupinu čiji je daljnji zadatak razrada projekta – od opisa problema/potreba, određivanja ciljeva projekta i ciljanih skupina, odnosno korisnika, do definiranja specifičnih ciljeva, te tko će i kada provoditi pojedine aktivnosti.
Na današnjem se sastanku Radne skupine u prostorijama Društva „Naša djeca“ u vojarni nastavilo s pitanjima postavljenima na javnoj raspravi te se uočila potreba za definiranjem konkretnih potreba udruga putem priložene ankete.
Molimo Vas da izdvojite nekoliko minuta i ispunite anketu čim prije, a najkasnije do 28. rujna 2012. godine.
Za sva dodatna pitanja možete kontaktirati Antona Finderlea (635-097; [email protected]).  Na ovu adresu elektronske pošte možete slati Vaše odgovore. Vaše odgovore uzet ćemo u obzir prilikom sastavljanja projektnog prijedloga, kojeg ćemo uputiti Nacionalnoj zakladi.

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.