Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost

Gradonačelnik

Drage sugrađanke i dragi sugrađani,

Drago mi je što Vas mogu pozdraviti na novim internetskim stranicama Grada Pazina koje će Vam, uvjeren sam, biti koristan izvor informacija o našem gradu te radu gradske uprave i njezinih odjela.

Nova, modernija i sadržajnija internetska stranica Grada, namijenjena je u prvom redu građanima Pazina koji će uz mnoštvo podataka ali uz jednostavnu navigaciju, brzo pronaći sve potrebne informacije. Osim građana, zanimljive i korisne informacije ovdje će pronaći i turisti, poduzetnici i investitori, zapravo svi koji o Pazinu žele znati više. Stranice će se svakodnevno uređivati zanimljivim i vrijednim informacijama težeći da komunikacija između gradske uprave i Vas građana, namjernika ili slučajnih posjetitelja bude još bolja.

Jedna od naših važnijih smjernica u radu je javnost i transparentnost rada gradske uprave, gradonačelnika i Vijeća. Stoga želimo intenzivnijim korištenjem suvremenih tehnologija pružiti kvalitetnu i brzu informaciju građanima te biti pristupačni i otvoreni prema gostima našeg grada.

U nadi da ćete biti zadovoljni kvalitetom i trudom uloženim u svakodnevnu izradu ovih stranica, najsrdačnije Vas pozdravljam.

Vaš gradonačelnik
Renato Krulčić

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike