Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost
EU projekt KulTourSpirit – Revitalizacija kulturne baštine putem Inspirit iskustva
EU projekt PazinUP - Poduzetnički inkubator
 
Prijevremeni izbori 2021.
EU projekti
Sanacija odlagališta komunalnog otpada Jelenčići V staro odlagalište EU projekt sanacija odlagališta komunalnog otpada Jelenčići V četvrta faza EU projekt ProEduEko - odvojeno prikupljanje otpada, razvrstavanje
Oglasna ploča
Vizija Grada Pazina

Ni ga ča je Pazin, srce i duh Istre.

Pazin - nezaobilazno srce Istre, sjedište Istarske županije, u kojem su stanovnici poduzetni i ugodno žive. Siguran i otvoren, grad po mjeri čovjeka, obrazovno i kulturno središte koje čuva istarski identitet i koristi tradiciju za stvaranje novih vrijednosti.

Natječaji
Dokumenti
Proračun Grada Pazina
Brošure
Proračun u malom Grada Pazina za 2021. godinu
Strategija razvoja Grada Pazina 2015 do 2020
Program potpora poduzetništvu 2019.
Brošura o komunalnim pitanjima
Arhiva članaka
Novosti

Gradu Pazinu nedostaje popisivača

Poziv zainteresiranim kandidatima za podnošenje prijava za posao popisivača u drugoj fazi provedbe Popisa stanovništva. Druga faza provedbe Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. godine provest će se na području Republike Hrvatske od 27. rujna do 17. listopada 2021. godine. Prema predviđenom broju potrebnih sudionika u Istarskoj županiji, nedostaje određeni broj kandidata za popisivače na području Ispostave Pazin.

Saznajte više »

Edukativna radionica – Popravi me: sitni popravci u domaćinstvu

EU projekt „Nabava specijalnog komunalnog vozila od min. 14 m3 za odvojeno prikupljanje otpada“ uključuje organizaciju i provedbu izobrazno-informativnih aktivnosti koje naglašavaju važnost reda prvenstva (hijerarhije) gospodarenja otpadom, a koje su u skladu s horizontalnim politikama EU o održivome razvoju, ravnopravnosti spolova i nediskriminaciji te pristupačnosti za osobe s invaliditetom.

Radionicom „Popravi me: sitni popravci u domaćinstvu“ želi se utjecati na sprečavanje nastanka otpada i na prijevremeno odbacivanje predmeta kojima, uz pravilno održavanje i/ili sitni popravak, možemo produžiti vijek trajanja. Saznajte više »

Proslava Rujanskih odluka u Gradu Pazinu

Grad Pazin i ove je godine svečano proslavio Rujanske odluke, a proslavi je pridruženo i obilježavanje 40 godina od izgradnje Spomen doma sjedinjenja i slobode. Obilježavanje Pazinskih odluka započelo je polaganjem vijenca na spomen ploču zgrade u kojoj su donijete povijesne odluke o sjedinjenju Istre s maticom Hrvatskom, a u spomen na sve žrtve rata položen je vijenac i zapaljene su svijeće na središnjem križu mjesnog groblja Moj mir.

Saznajte više »

Za djecu s teškoćama u razvoju u Pazinu osigurano 815.432,00 kuna

Gradonačelnica Grada Pazina potpisala je jučer Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u okviru Poziva „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza IV“. Projekt „Paz(IN)kluzivna škola“ se  provodi u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. Ukupan proračun projekta iznosi 815.432,00 kuna od čega je Gradu Pazinu iz sredstava Europskog socijalnog fonda dodijeljeno 693.117,20 kn, odnosno 85% ukupnog iznosa projekta. Ostatak potrebnih sredstava 122.314,80 kn, odnosno 15% ukupnog iznosa osigurat će se iz proračuna Grada Pazina. Saznajte više »

Završena edukacija za pomoćnike u nastavi

Grad Pazin je kao nositelj projekta „Paz(IN)kluzivna škola“ organizirao edukaciju za pomoćnike u nastavi. Dvadeset i devet prijavljenih iz cijele Istre putem javnih poziva u sklopu natječaja „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza IV. putem projekta „Paz(IN)kluzivna škola“ završilo je edukaciju za pomoćnika u nastavi.  Program edukacije organiziran je od 1. do 3. rujna 2021. u Spomen domu u Pazinu o organizaciji Grada Pazina i Pučkog otvorenog učilišta iz Pazina. Vrlo vrijedna predavanja i radionice održale  su magistrice edukacijske rehabilitacije Gordana Pajca Grbin i Sanja Paić.

 

 

 

 

Plan razvoja grada Pazina

Raspored sastanaka gradonačelnice

COVID-19

COVID-19 Važne informacije

URBACT
URBACT EU projekt
Sjednice Gradskog vijeća
Sjednice Gradskog vijeća
GIS Grada Pazina
GIS Pazin
Vrijeme u Pazinu
overcast clouds Pazin 18.6°C
Poveznice
Događanja u gradu

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike