Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Ni ga ča je Pazin, srce i duh Istre

…nezaobilazno srce Istre, sjedište Istarske županije
Oglasna ploča
Lokalni izbori 2017.
Vizija Grada Pazina

Ni ga ča je Pazin, srce i duh Istre.

Pazin - nezaobilazno srce Istre, sjedište Istarske županije, u kojem su stanovnici poduzetni i ugodno žive. Siguran i otvoren, grad po mjeri čovjeka, obrazovno i kulturno središte koje čuva istarski identitet i koristi tradiciju za stvaranje novih vrijednosti.

Natječaji
Dokumenti
BrošureArhiva članaka
Novosti

Održana konferencija za medije s ciljem informiranja javnosti o stanju na odlagalištu inertnog građevinskog otpada Lakota

U Gradu Pazinu, je danas( 21.veljače 2019. godine) u prostoru velike vijećnice Grada Pazina s početkom u 11:30 sati, održana je konferencija za medije s ciljem informiranja javnosti o stanju na odlagalištu inertnog građevinskog otpada Lakota.  Jedan od cilja ove konferencije za medije je potvrditi aktivno sudjelovanje gradskih službi u slučaju Lakota i dopuniti informacije koje građani dobivaju iz medija a tiču se posljedica obilne kiše i nevremena koje je pogodio grad Pazin 2. veljače ove godine. Saznajte više »

Poziv na radionice u sklopu projekta “Poduzetnički inkubator u Pazinu”

U sklopu projekta Poduzetnički inkubator u Pazinu, koji se sufinancira iz Europskog fonda za regionalni razvoj u visini od 2.730.093,31 HRK, Grad Pazin kao nositelj projekta zajedno s partnerom Razvojnom agencijom Srce Istre i suradnicima na projektu Udruženjem obrtnika Pazin i Veleučilištem u Rijeci organizira radionice za tri skupine dionika: studente, postojeće poduzetnike i buduće poduzetnike te poziva sve zainteresirane da se odazovu besplatnim radionicama.

Sve radionice održati će se u dvorani za sastanke Pučkog otvorenog učilišta u Pazinu, Šetalište Pazinske gimnazije 1, s početkom u 8,00 sati, sa sljedećim rasporedom: Saznajte više »

Jednodnevna radionica „Mala akademija za OPG“

Razvojna agencija Srce Istre poziva sve zainteresirane na jednodnevnu radionicu „Mala akademija za OPG“, koja je zamišljena kao obrazovni program za sve OPG-ove koji se žele dodatno educirati o mogućnostima poslovnog usmjerenja prema poljoprivredi, o procesu apliciranja za sredstva iz EU fondova, pisanja poslovnog plana, efikasnog korištenja energenata, o zadrugama i udruživanju te poticanju mladih na poduzetništvo u poljoprivredi.
Akademija za OPG-ove je besplatna, a održat će se u srijedu, 27. veljače od 8:30 do 12 sati u dvorani za sastanke Spomen doma u Pazinu.
Po završetku radionice polaznicima će biti ponuđena i individualna savjetovanja.

Najavljeni Dani meda u Pazinu

Gradonačelnik Grada Pazina Renato Krulčić, Predsjednik udruge pčelara “Lipa” Ranko Anđelini i voditeljica LAG-a Središnja Istra Iva Jekić najavili su danas program 14. Dana meda koji će se u Pazinu održati 22. i 23. veljače 2019.godine.  Izložbe je otvorena u petak od 10:00 do 20:00 sati a u subotu od 8:00 pa do 19:00 sati u gradsko-školskoj sportskoj dvorani. Ulaz je slobodan.

Ova međunarodna prodajna izložba pčelarske opreme, pčelarskih proizvoda i stručno edukativni skup i nakon 14 godina održavanja budi veliki interes izlagača i posjetitelja. Ove će godine, najavljuje Anđelini, na danima meda sudjelovati 110 izlagača iz Hrvatske i Bosne, Mađarske, Slovenije i Srbije dok će pčelarsku opremu  preko predstavnika u Hrvatskoj prezentirati proizvođači i distributeri iz Austrije, Grčke,  Italije i Poljske. Saznajte više »

Tjedan psihologije u Pazinu

U organizaciji Hrvatskog psihološkog društva i suorganizaciji Hrvatske psihološke komore od 18. do 24. veljače 2019. godine održava se 12. Tjedan psihologije u Hrvatskoj. Tjedan psihologije prvi put je organiziran 2008. godine, u sklopu obilježavanja 55. obljetnice Hrvatskog psihološkog društva, gdje su mnogi  stručnjaci pokazali entuzijazam i motivaciju da psihologiju približe i predstave zajednici te da pokažu svu širinu uključenosti psihologijske teorije i prakse u život pojedinca i zajednice.

Saznajte više »

Life SEC Adapt na sajmu uspješnih LIFE projekata koji se provode u Hrvatskoj

U utorak, 12. veljače 2019., u Dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu je održana „LIFE konferencija – rezultati i dobrobiti LIFE projekata“ u organizaciji Ministarstva zaštite okoliša i energetike. Na konferenciji su predstavljeni uspješni hrvatski i inozemni projekti te su prezentirane provedene aktivnosti, ostvareni rezultati i dobrobiti koje organizacija ima od implementacije takvih projekata. Saznajte više »

U Pazinu održana radionica „Pazinske priče za vodiče“

Danas, 12. veljače, održana je edukativna radionica „PAZINSKE PRIČE ZA VODIČE“ za licencirane turističke vodiče i interpretatore baštine o inovativnom vođenju Pazinom, u organizaciji Grada Pazina i Istarske razvojne turističke agencije, u sklopu projekta I_Archeo.S.- Integrirani sustav prirodne i kulturne baštine i kulturnih aktivnosti. Saznajte više »

Europski dan broja 112

Na jučerašnji dan, 11. veljače 2005. godina u Republici Hrvatskoj je po uzoru na ostale zemlje Europske unije uveden Jedinstveni sustav 112  kojemu je osnovna zadaća prijem svih hitnih poziva na broj 112 neovisno o teritorijalnoj i strukovnoj  nadležnosti hitnih službi.

Pozivi na broj 112 su besplatni sa svih telefonskih govornica, mobilnih ili fiksnih telefonskih priključaka. Pozivom na broj 112, može se zatražiti pomoć bilo koje hitne službe, odnosno policije, vatrogasaca, hitne medicinske pomoći, traganja i spašavanja na moru te gorske službe spašavanja od 0 do 24 sata.  Saznajte više »

URBACT
Sjednice Gradskog vijeća
GIS Grada Pazina
GIS Pazin
Brzi linkovi
Vrijeme u Pazinu
Pazin 5°C
Vanjski linkovi
Važnije lokacije u gradu

Prikaži Pazin na većoj karti
Događanja u gradu
14. Dani meda
Školsko-gradska sportska dvorana, Pazin
Kino: LEGO FILM 2
SPOMEN DOM
Koncert TRIO LUDENS. Sofija Cingula, mezzosopran, Hrvoje Pintarić, rog i Tamara Jurkić Sviben, klavi
Pazin-Spomen dom, dvorana Istra
Kino: NESTALI
SPOMEN DOM
Kino: ALITA: ANĐEO BORBE
SPOMEN DOM
KAKO JE POTJEH TRAŽIO ISTINU, kazališna predstava. Feat.: Luka Nižetić
Pazin, Spomen dom-kazališna dvorana
Kino: LEGO FILM 2
SPOMEN DOM
Kino: ALITA: ANĐEO BORBE
SPOMEN DOM
Kino: ZELENA KNJIGA:VODIČ ZA ŽIVOT
SPOMEN DOM
Karneval u Cerovlju
Cerovlje
Kino: ŽENIJALNI DANI: KAPETANICA MARVEL
SPOMEN DOM
Kino: SVE JE TO ZBOG LJUBAVI
SPOMEN DOM
SVE O ŽENAMA, kazališna predstava uz Međunarodni dan žena. Uloge: Lana Gojak, Kristina Krepela, MIre
Pazin, Spomen dom-kazališna dvorana

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.