Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
 
EU projekti
Izbori EU parlament 2019.
Izbori nacionalne manjine 2019.
Oglasna ploča
Vizija Grada Pazina

Ni ga ča je Pazin, srce i duh Istre.

Pazin - nezaobilazno srce Istre, sjedište Istarske županije, u kojem su stanovnici poduzetni i ugodno žive. Siguran i otvoren, grad po mjeri čovjeka, obrazovno i kulturno središte koje čuva istarski identitet i koristi tradiciju za stvaranje novih vrijednosti.

Natječaji
Dokumenti
BrošureArhiva članaka
Novosti

Otvoreni javni poziv za projekt „Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima“ za 2019. godinu

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavljuje Otvoreni javni poziv za projekt „Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima“ za 2019. godinu. Prijave se zaprimaju isključivo od 10.9.2019. godine. Otvoreni javni poziv je otvoren do 31.10.2019. godine. Ovaj Otvoreni javni poziv namijenjen je učenicima srednjih škola koji se obrazuju u deficitarnim zanimanjima u sustavu vezanih obrta po Jedinstvenom modelu obrazovanja (JMO) za zanimanja iz Pravilnika o vezanim i povlaštenim obrtima i načinu izdavanja povlastica („Narodne novine“, broj 42/08)

Saznajte više »

“Pazi(n), proračun!“: pioniri participativnog budžetiranja u Istri najavljuju drugi ciklus javnih rasprava

Šestu godinu za redom građani Grada Pazina ostvaruju pravo sudjelovanja u donošenju odluka o raspodjeli sredstava iz gradskog proračuna.

Od početka provedbe projekta građani su predložili ukupno 564 komunalnih akcija, prisustvovalo je ukupno 904 građana,te se glasanjem odabralo 147 malih komunalnih akcija u vrijednosti od 2.3 milijuna kuna. Saznajte više »

Gradonačelnik primio sudionike festivala slikovnice OVCA U KUTIJI

U ponedjeljak, 9. rujna, s početkom nove školske godine, u Pazinu je započeo četvrti međunarodni festival slikovnice OVCA U KUTIJI. Gradonačelnik se, zajedno sa suradnicima, pridružio festivalskim događanjima ugostivši u velikoj vijećnici Grada ovogodišnje sudionike festivala, njih dvadesetak, pisaca, ilustratora, prevodioca, autora kreatora i drugih profila zanimanja koji sudjeluju u stvaranju i promociji slikovnice. Saznajte više »

U novu pedagošku i školsku godinu kreće više od 2.700 djece i mladih

Kako bi prezentirali nove aktivnosti i ključne projekte odgojno-obrazovnih ustanova pred sam početak pedagoške/ školske 2019./2020. godine Gradonačelnik Grada Pazina Renato Krulčić sa suradnicima susreo se danas (6. rujna) s ravnateljima i ravnateljicama Dječjeg vrtića „Olga Ban“ Pazin, Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin, Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile te Pazinskim kolegijem klasične gimnazije.
Saznajte više »

URBACT
Sjednice Gradskog vijeća
GIS Grada Pazina
GIS Pazin
Brzi linkovi
Vrijeme u Pazinu
Pazin 20.6°C
Vanjski linkovi
Važnije lokacije u gradu

Prikaži Pazin na većoj karti
Događanja u gradu
Kino: AD ASTRA
SPOMEN DOM
Kino: DOWNTON ABBEY
SPOMEN DOM
Kino: TABALUGA
SPOMEN DOM
Kino: ONO: DRUGO POGLAVLJE (REPRIZA)
SPOMEN DOM
Kino: RAMBO:DO ZADNJE KAPI KRVI
SPOMEN DOM
Kino: JANKO STRIŽIĆ: FARMAGEDON
SPOMEN DOM
Kino: MOJE NEOBIČNO LJETO S TESS
SPOMEN DOM
Rožarova
Trviž, Katun Trviški

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.