Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
 
EU projekti
Izbori za VMO 2019.
Oglasna ploča
Vizija Grada Pazina

Ni ga ča je Pazin, srce i duh Istre.

Pazin - nezaobilazno srce Istre, sjedište Istarske županije, u kojem su stanovnici poduzetni i ugodno žive. Siguran i otvoren, grad po mjeri čovjeka, obrazovno i kulturno središte koje čuva istarski identitet i koristi tradiciju za stvaranje novih vrijednosti.

Natječaji
Dokumenti
BrošureArhiva članaka
Novosti

Svečanom sjednicom obilježena 120. godišnjica prve istarske gimnazije na hrvatskom jeziku

Danas (15. studenog 2019.) je Plava dvorana pazinske Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile bila premala za sve uzvanike povodom obilježavanja 120. obljetnice od osnutka ove škole , prve srednjoškolske ustanove u Istri na hrvatskom jeziku, osnovane 1899. godine.
Brojni uzvanici pristigli su na svečanu sjednicu među kojima su bili saborski zastupnici Emil Daus i Giovanni Sponza, zamjenica župana Sandra Ćakić Kuhar, pazinski gradonačelnik Renato Krulčić, Uroš Breskvar, ravnatelj Elektrotehniško-računalniške strokovne šole in gimnazije iz Ljubljane te Sandra Breka Ovčar ravnateljica Gimnazije Josipa Slavenskog iz Čakovca, s kojom je potpisana Povelja o bratimljenju između ove vije škole.
Saznajte više »

Svečani prijem novinarke Eliane Batagelj povodom dobivanja uglednog priznanja struke “Zlatni mikrofon”

Danas, 15. studenog 2019. u maloj vijećnici Grada Pazina gradonačelnik Renato Krulčić svečano je ugostio novinarku Radija Istre Elianu Batagelj povodom dobivanja prestižne nagrade Hrvatske udruge radijskih djelatnika “Zlatni mikrofon”. Zlatnim mikrofonom Batagelj je nagrađena za radijsku emisiju “Ponedjeljkom otvoreno”, koja niz godina svakog ponedjeljka u 17.30 sati progovara o lokalnim problemima i projektima, uvijek s kompetentnim sugovornicima. Saznajte više »

Hrvatska košarkaška reprezentacija 2004. godišta od 19. do 21. studenog u Pazinu igra turnir s Poljskom, Turskom i Slovenijom

Hrvatski košarkaški savez od 19. do 21. studenog u Pazinu organizira međunarodni turnir za mlađe kategorije. Na turniru će nastupati igrači 2004. godište i mlađi, odnosno nade za sljedeću kadetsku reprezentaciju Hrvatske. Utakmice se igraju u Školsko-gradskoj sportskoj dvorani u Pazinu gdje ćete moći pratiti zasigurno vrlo interesantne oglede s reprezentacijama Poljske, Slovenije i Turske.

Saznajte više »

U noći pala nova obilna kiša u Istri: Pazin bez većih posljedica

Jako i olujno jugo s orkanskim udarima prošle noći u Istri postepeno se smirivalo, no kišonosni oblaci nastavili su pristizati s jugoistoka uz sporadičnu grmljavinu

Zbog povećanih oborina jučer u Pazinu sve su službe civilne zaštite bile u pripravnosti, no srećom nisu zabilježene veće posljedice nevremena.

Prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda u Pazinu je zabilježena količina od 73,3 mm oborine u protekla 24 sata (do 7.00 sati). Saznajte više »

Oglas za upis djece u program Predškole za pedagošku 2019./2020. godinu

Sukladno članku 23. Pravilnika o mjerilima i postupku upisa djece u Dječji vrtić “Olga Ban“ Pazin (Sl.novine Grada Pazina 15/15.) i članku 36. Statuta Dječjeg vrtića “Olga Ban“ Pazin (Sl. novine Grada Pazina 31/13. i 23/14.), na 14. sjednici održanoj 4.studenoga 2019. Upravno vijeće Dječjeg vrtića «Olga Ban» Pazin donijelo je Odluku da  se objavljuje Oglas za upis djece
u program Predškole za pedagošku 2019./2020. godinu

Saznajte više »

U subotu 9.11. akcija darivanja krvi: pozivaju se posebno darivatelji krvnih grupa A+ i 0-

Gradsko društvo Crvenog križa Pazin u suradnji s Kliničkim zavodom za transfuzijsku medicinu KBC-a Rijeka organizira zadnju akciju darivanja krvi u ovoj godini u subotu, 09. studenog 2019.g.

Akcija će se održati u prostorijama Spomen doma – dvorana Istra od 8.30 do 12.00 sati.

Pozivaju se svi darivatelji krvi, a posebno darivatelji krvnih grupa A+ i O-.

Gradsko društvo Crvenog križa Pazin.

Održan deseti Sajam pazinske knjige

U srijedu, 06.11.2019. Grad Pazin je, u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem u Pazinu i drugim pazinskim izdavačima, po deseti put organizirao izložbeno-prodajni „Sajam pazinske knjige“- sajam knjiga pazinskih nakladnika i autora s ciljem da na jednome mjestu predstavi građanima Pazina i ostalim zainteresiranima, knjige koje su posljednjih godina objavili različiti pazinski nakladnici i koje su u Pazinu i izvan Pazina objavili pazinski autori. Saznajte više »

Natječaj za dodjelu stipendija studentima na studijima za deficitarna zanimanja u zdravstvu u Istarskoj županiji za akademsku godinu 2019./2020.

Zamjenik župana koji obnaša dužnost Župana u Istarskoj županiji objavio je Natječaj za dodjelu stipendija studentima na studijima za deficitarna zanimanja u zdravstvu u Istarskoj županiji za akademsku godinu 2019./2020. dana 4. studenog 2019. godine kojeg možete preuzeti ovdje.

Prijava na Natječaj podnosi se na mail adresu: [email protected] Natječaj je otvoren od 5. studenog 2019. godine od 0:00 sati do zaključno 19. studenog 2019. do 24.00 sata.
Natječaj za dodjelu stipendija studentima za deficitarna zanimanja u zdravstvu u Istarskoj županiji za akademsku godinu 2019./2020.

URBACT
Sjednice Gradskog vijeća
GIS Grada Pazina
GIS Pazin
Brzi linkovi
Vrijeme u Pazinu
Pazin 9°C
Vanjski linkovi
Važnije lokacije u gradu

Prikaži Pazin na većoj karti
Događanja u gradu
Koncert: GUDAČKI ORKESTAR MLADIH Poreč
Pazin - Spomen dom, dvorana Istra
Kino: IZAZIVAČ: LE MANS 66 (FORD vs FERRARI)
SPOMEN DOM
Kino: TERMINATOR:MRAČNA SUDBINA
SPOMEN DOM
Kino: PRAZNICI U DIVLJINI
SPOMEN DOM
Kino: PAVAROTTI
SPOMEN DOM
Kino: SNJEŽNO KRALJEVSTVO 2
SPOMEN DOM
Kino: NOŽ U LEĐA
SPOMEN DOM
Kino: TUGA I SLAVA
SPOMEN DOM
Kino: SNJEŽNO KRALJEVSTVO 2
SPOMEN DOM
Kino: LAST CHRISTMAS
SPOMEN DOM

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.