Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost
EU projekt KulTourSpirit – Revitalizacija kulturne baštine putem Inspirit iskustva
EU projekt PazinUP - Poduzetnički inkubator
 
Izbori zastupnika u Hrvatski sabor 2024.
EU projekti
Projekt Skrb o starijima Modernizacija sustava javne rasvjete na području Pazina Sanacija odlagališta komunalnog otpada Jelenčići V staro odlagalište EU projekt sanacija odlagališta komunalnog otpada Jelenčići V četvrta faza EU projekt ProEduEko - odvojeno prikupljanje otpada, razvrstavanje
Oglasna ploča
Vizija Grada Pazina

Zdravo srce Istre

Vizija zdravog grada kao živog organizma, onoga u kojem sve njegove odrednice rade u harmoniji i na dobrobit stanovnika.

Zdravo srce Istre - u prenesenom, metaforičkom i povijesnom kontekstu.

Pazin - autentična Istra, istarski način života - otvoren i pouzdan, otporan i cjelovit!

Pazin - središte jakog, zdravog i modernog gospodarstva

Pazin - zeleno srce Istre očuvanog okoliša i zdravog načina života

Pazin - grad zdravih ljudi, zdrave zajednice i društva

Pazin - razvoj za zdravu i uspješnu budućnost

Natječaji
Dokumenti
Proračun Grada Pazina
Brošure
Proračun u malom Grada Pazina za 2024. godinu

Brošura o komunalnim pitanjima
Novosti

Potpisani ugovori s organizacijama civilnog društva o dodjeli financijskih sredstava u 2024. godini

Jučer (23.4.2024.) su u velikoj vijećnici Grada Pazina gradonačelnica Suzana Jašić i predstavnici udruga, odnosno organizacija civilnog društva koje su programski usmjerene na rad za opće dobro u području društvenih djelatnosti, potpisali  ugovore za financiranje redovnog programa rada te projekata i manifestacija u 2024., a za što su u ovoj godini u gradskom proračunu povećana ukupna sredstva iz lanjskih 92,9 tisuća eura na 110 tisuća eura. Saznajte više »

Svjetski dan plesa obilježava se 26. travnja u Pazinu

U petak, od 16:30 sati, u Školskoj gradskoj sportskoj dvorani u Pazinu, očekuje vas odlična prezentacija raznovrsnih plesnih stilova. Na ovom događaju, koji je otvoren za sve, imat ćete priliku uživati u različitim plesnim izvedbama.

Na programu su nastupi plesačica na svili, mažoretkinja iz grada Pazina i Lupoglava, Roxy dance skupine, Folklornog društva Pazin te Breakdancea pazinskog DND-a. Ulaz na događaj je besplatan, stoga pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i uživaju u izvrsnoj plesnoj izvedbi. Saznajte više »

Održana konferencija za medije: Upis djece u Dječji vrtić „Olga Ban“ Pazin od 23. – 30. travnja

Danas je u velikoj vijećnici Grada Pazina održana konferencija za medije na kojoj su gradonačelnica Suzana Jašić i Doris Velan, ravnateljica Dječjeg vrtića „Olga Ban“ Pazin, predstavile detalje vezane uz proces upisa djece u vrtić za nadolazeću pedagošku godinu, važne rokove i procedure. Ovogodišnji upisi počinju s današnjim danom, 23. travnja i traju do idućeg utorka, 30. travnja 2024. godine, odnosno do kraja ovog mjeseca. Saznajte više »

Predavanje u Spomen domu – Najlakši put do solarne elektrane

Saznajte kako smanjiti račune za struju uz pomoć sunca na besplatnom informativnom  predavanju “Najlakši put do solarne elektrane“ koje će se održati u ponedjeljak, 22. travnja 2024. godine u dvorani Istra pazinskog Spomen doma s početkom u 17 sati. Predavanje će održati  stručni tim Zelene energetske zadruge; Alice Šebina, voditeljica podrške korisnicima u realizaciji solarnih elektrana i Svibor Jančić, specijalist za razvoj zajednice. Saznajte više »

FAKS festival u Pazinu – zborovi iz šest zemalja dolaze u Istru

FAKS –  festival amaterskog kulturnog stvaralaštva će u 2024. godini u proljetnom dijelu okupiti zborove u dva volumena festivala s istim četverodnevnim programom, od 18.-21. travnja te od 09.-12. svibnja.

Sudjelovati će više od 500 pjevača u 16 zborova iz Hrvatske, Italije, Austrije, Slovačke, Slovenije, Češke i Mađarske. FAKS Sings, međunarodni festival zborova realizirati će se u Vrsaru, Rovinju i Pazinu. Saznajte više »

Dječji vrtić “Olga Ban” Pazin: oglas za upis djece u ped. 2024./2025.godinu

Na temelju članka 7. Pravilnika o mjerilima i postupku upisa djece u Dječji vrtić „Olga Ban“ Pazin (Službene novine Grada Pazina 17/23.) i članka 5. Odluke Upravnog vijeća o pokretanju postupka upisa u Dječji vrtić „Olga Ban“ Pazin od 26. ožujka 2024.,  Dječji vrtić „Olga Ban“ Pazin objavljuje

OGLAS ZA UPIS DJECE U PEDAGOŠKU 2024.-2025. GODINU U DJEČJI VRTIĆ OLGA BAN PAZIN

Roditelji mogu podnijeti Zahtjev za upis od  23. travnja 2024. do 30. travnja 2024.

putem aplikacije na internetskoj stranici Vrtića http://vrtic-olgaban-pazin.hr/ ili direktno putem linka: https://prijava.vrtic-olgaban-pazin.hr Saznajte više »

Kalibar festival predstavlja bogatu književnu produkciju, uz pub kviz, izložbu, Kristiana Novaka i koncert Zorana Predina

Festival književnosti i kulture „KaLibar bestival“ održat će se u Pazinu od 24. do 27. travnja u prostorima Kaštela. Ovogodišnji KaLibar je jedanaesti po redu, osim poznatih pisaca, okupiti kvizaše, likovnjake, filmaše i glazbenike.

Festival počinje u srijedu, 24. travnja pub kvizom u RocKaštelus početkom u 19 sati, koji će moderirati poznati sastavljač kvizova Saša Runko. Kviz će biti općeg tipa, podijeljen u četiri kategorije. Svoju ekipu možete prijaviti na broj mobitela: 091-5335-397 putem Vibera, What’s Upa, a broj ekipa je ograničen, pa organizatori mole da se prijavite čim ranije. Saznajte više »

Konferencije za medije

Fotogalerija

Advent u srcu Istre

Otvoreni Grad
Otvoreni Grad
Plan razvoja grada Pazina

Raspored sastanaka gradonačelnice

Lokalni program za mlade Grada Pazina 2023. – 2027.

Lokalni program za mlade Grada Pazina 2023. – 2027.

Sjednice Gradskog vijeća
Sjednice Gradskog vijeća
GIS Grada Pazina
GIS Pazin
Vrijeme u Pazinu
overcast clouds Pazin 6.1°C
Poveznice
Arhiva objava