Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost
EU projekt KulTourSpirit – Revitalizacija kulturne baštine putem Inspirit iskustva
EU projekt PazinUP - Poduzetnički inkubator
 
Lokalni izbori 2021.
EU projekti
Sanacija odlagališta komunalnog otpada Jelenčići V staro odlagalište EU projekt sanacija odlagališta komunalnog otpada Jelenčići V četvrta faza EU projekt ProEduEko - odvojeno prikupljanje otpada, razvrstavanje
Oglasna ploča
Vizija Grada Pazina

Ni ga ča je Pazin, srce i duh Istre.

Pazin - nezaobilazno srce Istre, sjedište Istarske županije, u kojem su stanovnici poduzetni i ugodno žive. Siguran i otvoren, grad po mjeri čovjeka, obrazovno i kulturno središte koje čuva istarski identitet i koristi tradiciju za stvaranje novih vrijednosti.

Natječaji
Dokumenti
Proračun Grada Pazina
Brošure
Proračun u malom Grada Pazina za 2021. godinu
Strategija razvoja Grada Pazina 2015 do 2020
Program potpora poduzetništvu 2019.
Brošura o komunalnim pitanjima
Arhiva članaka
Novosti

Grad Pazin nastavlja graditi sportsku priču „Pazin – Grad u pokretu“ – svečano otvoreno pomoćno nogometno igralište

Projekt pomoćnog nogometnog igrališta od strateške je vrijednosti za Grad Pazin, Pazin sport d.o.o., sportske udruge, sve korisnike i građane koji već koriste sportske sadržaje Grada kao i sve buduće korisnike, započeo je svoje obraćanje prisutnima gradonačelnik Grada Pazina, Renato Krulčić. Saznajte više »

Upisi u Dječji vrtić “Olga Ban” Pazin od 25. svibnja do 3. lipnja putem aplikacije eUpisi


Zahtjev za upis djece roditelji/ skrbnici (u daljnjem tekstu: roditelji) podnose putem aplikacije e-Upisa u vremenu od 25. svibnja 2021. do 3. lipnja 2021. g. na način  objavljen  u Oglasu za upis, a sukladno Projektu „Informatizacija procesa i uspostave cjelovite elektroničke usluge upisa u odgojne i obrazovne ustanove“, nositelja projekta Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog  društva te Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske.
Saznajte više »

Do 2030. kanalizacijska mreža pokrivat će do 90% područja Središnje Istre

Grad Pazin u suradnji sa okolnim općinama nastavlja s razvojem Master plana vodoopskrbe, odvodnje i pročišćavanja u okviru preliminarno prihvatljivog tehničkog obuhvata Studije izvodljivosti  budućeg europskog projekta poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture proširenja, rekonstrukcije i izgradnje sustava vodoopskrbe, javne odvodnje te pročišćavanja na području aglomeracije EU PAZIN (Središnja Istra) koja uključuje administrativno područje JLS-e: Grad Pazin i Općine: Cerovlje, Gračišće, Lupoglav, Motovun, Sv. Petar u Šumi, Karojba, Tinjan i Žminj; te pripadno uslužno područje vodno-komunalnih operatera IVU-e: Istarski vodovod d.o.o. Buzet, Usluga odvodnja d.o.o. Pazin i Istarski vodozaštitni sustav d.o.o. Buzet. Saznajte više »

Pazinska Gimnazija i strukovna škola Jurja Dobrile od jeseni upisuje i razred prirodoslovno-matematičke gimnazije

Gimnazija i strukovna škola Jurja Dobrile u Pazinu iduće školske godine ( 2021./2022.) započinje s  programom prirodoslovno-matematičke gimnazije. Uoči upisa u srednje škole poziva sve zainteresirane učenike i učenice 8. razrada da se informiraju o mogućnosti upisivanja  u  program  prirodoslovno-matematičke gimnazije u GSŠJD-u.

Saznajte više »

Odluka o odvijanju nastave od 10. do 14. svibnja 2021. godine

Stožer Civilne zaštite Istarske županije donosi ODLUKU o načinu odvijanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije, u II. polugodištu školske godine 2020./2021. – od 10. do 14. svibnja 2021. godine:

  • od 10. do 14. svibnja 2021. godine – u svim osnovnim školama na području Istarske županije, nastava za predmetnu nastavu, više razrede osnovnih škola od V. do VIII. razreda, odvijat će se prema MODELU C, nastava na daljinu ( ON-LINE):
  • od 10. do 14. svibnja 2021. godine – u svim srednjim školama na području Istarske županije, nastava će se  odvijati prema MODELU C, nastava na daljinu  ( ON-LINE);
  • od 10. do 14. svibnja 2021. godine – u svim srednjim školama na području Istarske županije za maturante, nastava će se  odvijati prema MODELU A, nastava u školi uživo – s pripadajućom praksom;
  • od 10. do 14. svibnja 2021. godine – u svim osnovnim školama nastava u razrednoj nastavi na području Istarske županije, nastavlja se odvijati za niže razrede od I. do IV.. razreda, prema MODELU A, nastava u školi.

SCZIZ – ODluka o odvijanju nastave od 10. do 14. svibnja 2021. godine

Cijepljenje u Pazinu u petak 07.05. i subotu 08.05.2021.

Obzirom na sve veći broj dobivenih doza otvara se cjepni punkt u Spomen domu.

Građani će biti pozvani od obiteljskih liječnika.

Cijepljenje u ovom tjednu je petak 7. svibnja od 13 do 17 sati i subotu 8.svibnja od 8 do 14 sati.

Molimo naručene građane da na cijepljenje dođu 10 min. prije zakazanog termina te da se pridržavaju uputa volontera i propisanih epidemioloških mjera. Saznajte više »

Obavijest i upute kandidatima o prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti prijavljenim na Oglas za prijam u službu na određeno vrijeme na radno mjesto Viši stručni suradnik 2. za pravne poslove i ljudske resurse

Pozivaju se kandidati koji su podnijeli pravovremene i potpune prijave, te ispunjavaju propisane i u Oglasu objavljene uvjete, a kojima je elektroničkom poštom upućen poziv, da pristupe prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti putem pisanog testiranja i intervjua. Saznajte više »

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike