Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost
EU projekt KulTourSpirit – Revitalizacija kulturne baštine putem Inspirit iskustva
EU projekt PazinUP - Poduzetnički inkubator
 
Lokalni izbori 2021.
EU projekti
Sanacija odlagališta komunalnog otpada Jelenčići V staro odlagalište EU projekt sanacija odlagališta komunalnog otpada Jelenčići V četvrta faza EU projekt ProEduEko - odvojeno prikupljanje otpada, razvrstavanje
Oglasna ploča
Vizija Grada Pazina

Ni ga ča je Pazin, srce i duh Istre.

Pazin - nezaobilazno srce Istre, sjedište Istarske županije, u kojem su stanovnici poduzetni i ugodno žive. Siguran i otvoren, grad po mjeri čovjeka, obrazovno i kulturno središte koje čuva istarski identitet i koristi tradiciju za stvaranje novih vrijednosti.

Natječaji
Dokumenti
Proračun Grada Pazina
Brošure
Proračun u malom Grada Pazina za 2021. godinu
Strategija razvoja Grada Pazina 2015 do 2020
Program potpora poduzetništvu 2019.
Brošura o komunalnim pitanjima
Arhiva članaka
Novosti

Gradonačelnica Grada Pazin Suzana Jašić prezentirala javnosti buduće planove i dala osvrt na svojih prvih 10 dana na novoj dužnosti

Gradonačelnica Pazina Suzana Jašić i zamjenik Dragan Družeta održali su danas konferenciju za medije o svojih prvih deset dana provedenih na novoj dužnosti. Ispričavši se medijima na medijskoj šutnji u protekla dva tjedna koja je provela u potpunom fokusu na preuzimanje dužnosti gradonačelnice, Suzana Jašić rekla je: “Zahvaljujem vam na razumijevanju. Novinari će u Gradu Pazinu imati vlast otvorenu za propitivanja, vaša je funkcija da nas tjerate da budemo bolji i odgovorniji, a imate ćete i prijatelja u podupiranju novinarskih prava i sloboda pa ovim povodom upućujemo podršku otpuštenim novinarima i novinarkama Glasa Istre.” Saznajte više »

Obavijest za učenike, roditelje i korisnike Zarečkog krova

Približava se kraj školske godine, te molimo sve učenike da se prilikom proslava koje prate završetak školske godine pridržavaju sljedećih smjernica:  zbog nedavnog urušavanja kamenih blokova i zemlje u području Zarečkog krova, pozivamo Vas na oprez. Naime Zarečki krov još nije očišćen, te stoga nije siguran za skakanje, također ne približavajte se klizištu i stijeni koja se odvalila, jer postoji velika opasnost od daljnjeg urušavanja stijene i klizišta, što bi u opasnost dovelo vaše i tuđe živote. Upozorenje vrijedi do daljnjeg za sve korisnike tog područja, dok se situacija ne sanira. Nadalje, molimo Vas da pazite na okoliš, te da u slučaju ugroze, kontaktirate broj za hitne intervencije – 112. Saznajte više »

Obavijest roditeljima korisnicima školske prehrane preko projekta Zaklade “Hrvatska za djecu”

Poštovani roditelji!

Molimo Vas da, ako još niste, potvrdite konzumaciju školske prehrane od strane Vašega djeteta kao korisnika projekta Sufinanciranje troškova školske prehrane za djecu koja žive u siromaštvu ili su u riziku od siromaštva u školskoj godini 2020./2021. Zaklade “Hrvatske za djecu”.

Molimo Vas da ispunite i potpišete Izjavu o korištenju školske prehrane koja je u privitku, najkasnije do 17. lipnja 2021. godine.

Izjavu  koja se nalazi ovdje pošaljite ili donesite u tajništvo Škole.

 

Dijalog mladih Pazina s donositeljima odluka protekao u razmjenjivanju međusobnih preporuka i mišljenja


U utorak, 8. lipnja 2021. godine u pazinskoj gradsko-školskoj sportskoj dvorani održan je centralni dio projekta „Pazi(n) mladi!: jačanje dijaloga između mladih i donositelja odluka na lokalnoj razini“ na kojem je 15-ak mladih razmjenjivalo ideje, prijedloge, preporuke i mišljenja. Cilj strukturiranog dijaloga bilo je  osigurati da preporuke i mišljenja mladih ljudi nađu svoje mjesto u Lokalnoj politici djelovanja za mlade 2021-2015 kako bi se poboljšala kvaliteta njihova života i unaprijedio položaj mladih u području grada Pazina.
Saznajte više »

Objavljeni novi natječaji Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je 2. lipnja 2021. godine,  nekoliko natječaja iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.:

  1. Natječaj za provedbu podmjere 4.1. »Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva« – provedba tipa operacije 4.1.1. »Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava« – podizanje novih vinograda i/ili restrukturiranje vinograda stolnih kultivara

Saznajte više »

JAVNI NATJEČAJ za odabir i imenovanje Direktora/ice – član/ice Uprave

Temeljem članka 12. stavka 5. te članka 17. stavka 4. Izjave o osnivanju trgovačkog društva Pazin sport d.o.o. , Skupština Pazin sport d.o.o. , dana 11. lipnja 2021. godine, raspisuje JAVNI NATJEČAJ za odabir i imenovanje Direktora/ice – član/ice Uprave, 1 izvršitelj/ica, na razdoblje od 4 godine (mandat).

Javni natječaj za odabir i imenovanje Direktora-ice-član-ice Uprave Pazin sporta d.o.o_

Pazinski eno-gastronomski proizvodi na jednom mjestu – predstavljena “Pazinska slasna priča”

Grad Pazin poznat je po čitavom nizu eno-gastronomskih proizvoda, koji predstavljaju tradiciju Pazina u njegovoj kuhinji. Posljednjih se godina, ulažu napori u valorizaciji domaćih proizvoda, autohtonih sorti i tradicionalne pripreme i konzumacije lokalnih namirnica. U sklopu projekta I_Archeo.S. sufinanciranog iz EU fonda Grad Pazin je tijekom 2018. i 2019. godine proveo niz aktivnosti sa ciljem stvaranja novih turističkih itinerara i povezivanja raznih subjekata u turizmu u jedinstvenu priču. Tako su u sklopu radionica na kojima su sudjelovali predstavnici javnog, privatnog i civilnog sektora osmišljena dva tematska itinerara: jedan posvećen avanturi i outdoor aktivnostima pod nazivom HeArt of Adventure, i jedan posvećen gastronomiji pod nazivom HeArt of Gastronomy. Saznajte više »

Gradonačelnica

Raspored sastanaka gradonačelnice

COVID-19

COVID-19 Važne informacije

URBACT
URBACT EU projekt
Sjednice Gradskog vijeća
Sjednice Gradskog vijeća
GIS Grada Pazina
GIS Pazin
Brzi linkovi
Vrijeme u Pazinu
broken clouds Pazin 19.8°C
Vanjski linkovi
Događanja u gradu

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana. Ulaz za urednike