Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost
EU projekt KulTourSpirit – Revitalizacija kulturne baštine putem Inspirit iskustva
EU projekt PazinUP - Poduzetnički inkubator
 
Prijevremeni izbori 2021.
EU projekti
Projekt Skrb o starijima Modernizacija sustava javne rasvjete na području Pazina Sanacija odlagališta komunalnog otpada Jelenčići V staro odlagalište EU projekt sanacija odlagališta komunalnog otpada Jelenčići V četvrta faza EU projekt ProEduEko - odvojeno prikupljanje otpada, razvrstavanje
Oglasna ploča
Vizija Grada Pazina

Zdravo srce Istre

Vizija zdravog grada kao živog organizma, onoga u kojem sve njegove odrednice rade u harmoniji i na dobrobit stanovnika.

Zdravo srce Istre - u prenesenom, metaforičkom i povijesnom kontekstu.

Pazin - autentična Istra, istarski način života - otvoren i pouzdan, otporan i cjelovit!

Pazin - središte jakog, zdravog i modernog gospodarstva

Pazin - zeleno srce Istre očuvanog okoliša i zdravog načina života

Pazin - grad zdravih ljudi, zdrave zajednice i društva

Pazin - razvoj za zdravu i uspješnu budućnost

Natječaji
Dokumenti
Proračun Grada Pazina
Brošure
Proračun u malom Grada Pazina za 2022. godinu

Brošura o komunalnim pitanjima
Novosti

Obavijest o dodjeli jednokratne novčane potpore najranjivijim skupinama starije životne dobi

U cilju podrške najranjivijim skupinama starije životne dobi pozivaju se osobe starije od 65 godina (rođene do 31.12.1957.g.) koje su bez prihoda i umirovljenici čija mirovina iznosi do 2.200,00 kuna, odnosno umirovljenici (samci, udovci/udovice) koji žive sami, a čija mirovina iznosi od 2.200,01 do 2.500,00 kuna (zajedno s dodacima) s prebivalištem na području Grada Pazina, da podnesu zahtjev u razdoblju od 24. studenog do 12. prosinca 2022. godine za ostvarivanje jednokratne novčane potpore uoči predstojećih blagdana 2022. godine. Saznajte više »

Akcija „Zasadi stablo, ne budi panj“ izazvala veliki interes građana i građanki

Akcija „Zasadi stablo, ne budi panj“, koju je u subotu, 26. studenog 2022. organizirao Grad Pazin u suradnji s komunalnim društvom Usluga d.o.o. u sklopu istoimene nacionalne kampanje, i ove je godine izazvala veliki interes javnosti. U samo 20 minuta na platou ispred Gradske tržnice Pazin podijeljeno je 150 besplatnih sadnica stabala maslina i voćaka. Saznajte više »

Panel raspravom i prigodnim predstavama obilježen Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama

Povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Grada Pazina organiziralo je u petak, 25. studenog 2022. u dvorani Istra pazinskog Spomen doma panel raspravu s ciljem senzibiliziranja javnosti na problematiku obiteljskog nasilja, nasilja nad ženama i vršnjačkog nasilja te poticanja prijavljivanja nasilja i upoznavanja žrtava nasilja s njihovim pravima, kao i davanja informacija o svim mogućnostima koje stoje na raspolaganju žrtvi unutar različitih institucija. Saznajte više »

Javni oglas za osnivanje prava služnosti na katastarskim čestima u k.o. Pazin i k.o. Zabreženi

Hrvatske ceste d.o.o. Zagreb objavile su javni oglas za osnivanje prava služnosti na katastarskim česticama u k.o. Pazin i k.o. Zabrežani koje se nalaze u koridoru spojne ceste Istarski ipsilon (čvor Rogovići) – Lindarski križ – D64. Rok vlasnicima za prihvat ponude je 8 dana od dana objave oglasa, odnosno do 1. prosinca 2022. godine.

Cjelovit tekst javnog oglasa s popisom katastarskih čestica možete pogledati OVDJE

U subotu ispred Gradske tržnice Pazin podjela 150 sadnica voćaka i maslina građanima i građankama

U sklopu nacionalne kampanje „Zasadi stablo, ne budi Panj“ ovu subotu, 26. studenog 2022. s početkom u 9:00 sati na platou ispred Gradske tržnice Pazin, zainteresiranim građanima i građankama besplatno će se podijeliti 150 sadnica stabala maslina i starih – autohtonih sorti trešanja, jabuka i šljiva koje će zasaditi na svojim privatnim površinama. Saznajte više »

Prijedlog Rang liste za studentske stipendije u studijskoj 2022./2023. godini

Na temelju članka 7. Pravilnika o dodjeljivanju stipendija učenicima i studentima s područja Grada Pazina („Službene novine Grada Pazina“ broj 43/21.) i Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja 2016. godine o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i slobodnom kretanju takvih podataka te stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ, a u skladu s Natječajem za dodjelu stipendija od školske/studijske 2022/2023. godine, KLASA: 604-01/22-01/01, URBROJ: 2163-01-01/01-22-5 od 29. kolovoza 2022. godine, Komisija za stipendiranje na svojoj sjednici od 17. studenog 2022. godine utvrđuje

PRIJEDLOG RANG LISTE PRIJAVLJENIH NA NATJEČAJ ZA DODJELU STUDENTSKE STIPENDIJE U STUDIJSKOJ 2022./2023. GODINI

Prijedlog Rang liste možete pogledati ovdje: Prijedlog rang liste-studenti

Konferencije za medije

Fotogalerija

Advent u Pazinu

Otvoreni Grad
Otvoreni Grad
Plan razvoja grada Pazina

Raspored sastanaka gradonačelnice

COVID-19

COVID-19 Važne informacije

Sjednice Gradskog vijeća
Sjednice Gradskog vijeća
GIS Grada Pazina
GIS Pazin
Vrijeme u Pazinu
overcast clouds Pazin 4.7°C
Poveznice
Događanja u gradu

Klizalište u srcu Istre

plato ispred Spomen doma