Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost
EU projekt KulTourSpirit – Revitalizacija kulturne baštine putem Inspirit iskustva
EU projekt PazinUP - Poduzetnički inkubator
 
Izbori članova u Europski parlament iz Republike Hrvatske 2024.
EU projekti
Projekt Skrb o starijima Modernizacija sustava javne rasvjete na području Pazina Sanacija odlagališta komunalnog otpada Jelenčići V staro odlagalište EU projekt sanacija odlagališta komunalnog otpada Jelenčići V četvrta faza EU projekt ProEduEko - odvojeno prikupljanje otpada, razvrstavanje
Oglasna ploča
Vizija Grada Pazina

Zdravo srce Istre

Vizija zdravog grada kao živog organizma, onoga u kojem sve njegove odrednice rade u harmoniji i na dobrobit stanovnika.

Zdravo srce Istre - u prenesenom, metaforičkom i povijesnom kontekstu.

Pazin - autentična Istra, istarski način života - otvoren i pouzdan, otporan i cjelovit!

Pazin - središte jakog, zdravog i modernog gospodarstva

Pazin - zeleno srce Istre očuvanog okoliša i zdravog načina života

Pazin - grad zdravih ljudi, zdrave zajednice i društva

Pazin - razvoj za zdravu i uspješnu budućnost

Natječaji
Dokumenti
Proračun Grada Pazina
Brošure
Proračun u malom Grada Pazina za 2024. godinu

Brošura o komunalnim pitanjima
Novosti

Za kraj „Ljeta u parku“ program „Svi bićerini svita“

Nadolazeći četvrtak i petak u Parku istarskih velikana na redu su završna događanja  manifestacije  „Ljeta u parku“ objedinjena pod programom simboličnog naziva „Svi bićerini svita“. Upravo je ta simbolika najbolja pozivnica svim uzrastima i guštima da dođu i da se zabave uz zanimljiv program, a i nazdrave ljetu i za kraj svim događanjima u Parku istarskih velikana koja su ispunila srpanjske večeri u Pazinu. Saznajte više »

Do kraja godine svako pazinsko dijete s navršenih godinu dana imat će mjesto u javnom vrtiću

Za potrebe održivog funkcioniranja Dječijeg vrtića Olga Ban koji će od 1. rujna 2024. godine pohađati 609 djece u 9 objekata na području Pazina, Cerovlja, Gračišća, Karojbe, Lupoglava, Motovuna, Sv. Petra u Šumi i Tinjana, Gradsko vijeće Grada Pazina je na sjednici održanoj 18.7.2024. usvojilo Odluku o ekonomskoj cijeni predškolskog programa Dječjeg vrtića „Olga Ban“ Pazin za 2024. godinu. Nova ekonomska cijena iznosi 461,16 eura mjesečno po djetetu, a u nju ulaze plaće 134 radnice i radnika koje su se u protekle dvije i pol godine višekratno povećavale te se ponovo povećavaju od 1. rujna 2024., kao i u protekle tri godine narasli troškovi prehrane i uvjeta boravka djece (režije, hrana, tekuće održavanje i opremanje te drugi materijalni izdaci). Saznajte više »

Gradu Pazinu dodijeljeno 50 tisuća eura za provedbe edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi i nižih razreda osnovne škole

Središnji ured za demografiju i mlade objavio je Odluku kojom dodjeljuje sredstva prijaviteljima na Pilot projekt javnog poziva za sufinanciranje provedbe edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi i djece od I. do IV. razreda osnovne škole, a kojom je Gradu Pazinu namijenjeno 50 tisuća eura. Saznajte više »

U ponedjeljak, 15. srpnja započinju radovi u ulici Narodnog doma u Pazinu

Obavještavaju se stanari i korisnici javnog parkirališta u ulici Narodnog doma da će se zbog radova na sanaciji asfaltne površine u ponedjeljak, 15.srpnja 2024. godine, zatvoriti područje zahvata: iza trgovine Studenac te ispred zgrade T-HT, čime će biti onemogućeno parkiranje vozila, a dostava će biti ograničena.

Zahvaljujemo se na razumijevanju.

Usluga d.o.o. Pazin

Saznajte više »

Gradonačelnica posjetila Kamen u povodu 70. obljetnice rada

Gradonačelnica Suzana Jašić posjetila je pazinsku tvrtku Kamen d.d. Pazin sa svojim suradnicima u povodu obilježavanja 70 godina uspješnog poslovanja tvrtke. Kamen ima ključnu ulogu u gospodarstvu i društvenom životu našeg grada već desetljećima. Tvrtka je osnovana 1954. godine i specijalizirana je za eksploataciju, preradu i primjenu arhitektonsko-građevinskog kamena. Saznajte više »

Javni poziv za najam javne površine u sklopu proslave tradicionalnog blagdana RIM 2024.

Na temelju članka 10. Odluke o ugostiteljskoj djelatnosti („Službene novine Grada Pazina“ broj 32/15, 11/19), članka 15. Odluke o porezima Grada Pazina („Službene novine Grada Pazina“ broj 48/23) te Zaključka Gradonačelnice Grada Pazina KLASA: 363-04/24-02/22, URBROj: 2163-01-01/01-24-2 od 9. srpnja 2024. godine, Upravni odjel za komunalni sustav Grada Pazina objavljuje

JAVNI POZIV

za iskazivanje interesa za najam javne površine za pružanje ugostiteljskih usluga i/ili postavljanja pokretnih naprava za zabavu u sklopu proslave tradicionalnog blagdana u Pazinu – Rim 2024. godine Saznajte više »

Dostava računa digitalnim putem

Konferencije za medije

Fotogalerija

Advent u srcu Istre

Otvoreni Grad
Otvoreni Grad
Plan razvoja grada Pazina

Raspored sastanaka gradonačelnice

Lokalni program za mlade Grada Pazina 2023. – 2027.

Lokalni program za mlade Grada Pazina 2023. – 2027.

Sjednice Gradskog vijeća
Sjednice Gradskog vijeća
GIS Grada Pazina
GIS Pazin
Vrijeme u Pazinu
broken clouds Pazin 21.8°C
Poveznice
Arhiva objava