Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost
EU projekt KulTourSpirit – Revitalizacija kulturne baštine putem Inspirit iskustva
EU projekt PazinUP - Poduzetnički inkubator
 
Prijevremeni izbori 2021.
EU projekti
Sanacija odlagališta komunalnog otpada Jelenčići V staro odlagalište EU projekt sanacija odlagališta komunalnog otpada Jelenčići V četvrta faza EU projekt ProEduEko - odvojeno prikupljanje otpada, razvrstavanje
Oglasna ploča
Vizija Grada Pazina

Ni ga ča je Pazin, srce i duh Istre.

Pazin - nezaobilazno srce Istre, sjedište Istarske županije, u kojem su stanovnici poduzetni i ugodno žive. Siguran i otvoren, grad po mjeri čovjeka, obrazovno i kulturno središte koje čuva istarski identitet i koristi tradiciju za stvaranje novih vrijednosti.

Natječaji
Dokumenti
Proračun Grada Pazina
Brošure
Proračun u malom Grada Pazina za 2021. godinu
Strategija razvoja Grada Pazina 2015 do 2020
Program potpora poduzetništvu 2019.
Brošura o komunalnim pitanjima
Arhiva članaka
Novosti

Obavijest roditeljima: od 26. do 31. siječnja 2022. nastava na daljinu

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije, od srijede, 26. siječnja 2022. sve do ponedjeljka, 31. siječnja 2022. godine, nastava za sve učenike Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin, od 1. do 8. razreda bit će organizirana na daljinu (online).

Ukoliko epidemiološka situacija bude dozvoljavala, nastava će ponovo biti organizirana u školi od utorka, 1. veljače 2022., a o čemu će pravodobno biti izdana obavijest.

​CERV program predstavljen u Pazinu

17. siječnja 2022. održana je informativna sesija CERV programa.

Ured za udruge kao Nacionalna kontakt točka CERV programa predstavio je 17. siječnja 2022. u pazinskom Spomen domu program Unije Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV).

Skup je otvorila Suzana Jašić, gradonačelnica Pazina, koja je u uvodnom obraćanju potaknula okupljene da istraže mogućnosti koje CERV program nudi i prijave svoje projekte, osobito s obzirom da su postupci prijave i provedbe jednostavniji od decentraliziranih programa. Saznajte više »

Novi saziv Povjerenstva za ravnopravnost spolova Grada Pazina

Danas, 19. siječnja 2022. godine održana je konstituirajuća sjednica novog saziva Povjerenstva za ravnopravnost spolova Grada Pazina. Temeljem Odluke o osnivanju Povjerenstva za ravnopravnost spolova Grada Pazina i javnog poziva za predlaganje kandidata za članove Povjerenstva, Gradsko vijeće Grada Pazina je 21. prosinca 2021. godine donijelo Rješenje o imenovanju Povjerenstva u čiji su sastav imenovani: Bačić Saša, Barišić Brajković Nikolina, Farkaš Goran, Mrak Jadranka i Nefat Željka.  Saznajte više »

Stožer civilne zaštite Istarske županije: potrebno suzdržavanje od organizacije karnevalskih aktivnosti, povorka i maškara

Stožer civilne zaštite Istarske županije poziva Gradove i Općine na području Istarske županije te Stožere civilne zaštite JLS, da na svojem području informiraju zainteresiranu javnost kako je potrebno suzdržati se od organizacije karnevalskih aktivnosti, povorka i maškara – obzirom na povećani rizik širenja bolesti COVID-19, sukladno aktualno pogoršanoj epidemiološkoj situaciji, te sukladno predostrožnoj Odluci nacionalnog Stožera o ograničavanju okupljanja i drugim nužnim epidemiološkim mjerama i preporukama, kako na otvorenom tako i u zatvorenom prostoru.

Stožer civilne zaštite Istarske županije zbog trenutno pogoršane epidemiološke situacije neće biti u mogućnosti davati suglasnost na takve zahtjeve za okupljanja.

 

S CZ IZ – Poziv Gradovima i Općinama obzirom na povecani rizik od bolesti COVID-19

Udrugama Pazinštine donira se rabljena oprema

Poštovane udruge,

Grad Pazin krenuo je u realizaciju projekta Rekonstrukcije odmarališta u Špadićima. Kako će se projektom  nabavljati i nova oprema, trenutačno u Špadićima postoji rabljena oprema koju je Grad odlučio donirati udrugama s područja Pazinštine koje to žele. Popis imovine koja se donira možete pogledati ovdje.

Ukoliko su vam neke od tih stvari potrebne, njih će biti  moguće preuzeti samo 24. siječnja 2022. godine od 14,00 do 18,00 sati u Odmaralištu Špadići, Špadići 29, Poreč, gdje opremu možete pogledati i preuzeti.  Saznajte više »

Od 18.1. do 1.5.2022. zatvoren dio ceste Lindarski Križ-Žminj

Obavještavamo sve sudionike u prometu da će u utorak, 18.siječnja 2022.g. započeti rekonstrukcija dijela prometnice od raskrižja Mačinići D64 i NC50-1080 Križ Lindarski-Žminj.

Radovi će trajati od 18.01.-01.05.2022. godine, tijekom čega će prometnica na tom dijelu biti zatvorena za sav promet, uz jasno istaknute obilazne pravce.

Izvođač radova: Ceste d.o.o. Pula

Unaprijed zahvaljujemo na strpljenju.

Sterilizacija mačaka u Istri po akcijskim cijenama i u 2022, požurite i rezervirajte termin kod navedenih veterinara

Sterilizacija mačaka u Istri po akcijskim cijenama i u  2022, požurite i rezervirajte termin kod navedenih veterinara.

 Udruga “Mijau” iz Rijeke u dogovoru s navedenim  veterinarskim ambulantama već tradicionalno organizira akciju sterilizacije mačaka. Ove godine akcija  kreće od  15. siječnja 2022.

Akcija traje do kraja veljače, a ovisno o zainteresiranosti građana moguće je i produženje akcije u ožujku. Zato je bitno da svi zainteresirani za svoje ljubimce rezerviraju termin. Saznajte više »

Javni natječaj za prijam u službu na neodređeno vrijeme – Stručni suradnik/stručna suradnica za komunalnu infrastrukturu

Temeljem članka 17. i 19. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ broj 86/08., 61/11., 4/18., 96/18. i 112/19.), pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav, prostorno uređenje i graditeljstvo raspisuje

JAVNI NATJEČAJ

za prijam u službu

1. Stručni suradnik/stručna suradnica za komunalnu infrastrukturu – 1 izvršitelj/izvršiteljica na neodređeno, puno radno vrijeme, uz obvezni probni rad u trajanju od tri (3) mjeseca.

Saznajte više »