Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost
EU projekt KulTourSpirit – Revitalizacija kulturne baštine putem Inspirit iskustva
EU projekt PazinUP - Poduzetnički inkubator
 
Izbori članova u Europski parlament iz Republike Hrvatske 2024.
EU projekti
Projekt Skrb o starijima Modernizacija sustava javne rasvjete na području Pazina Sanacija odlagališta komunalnog otpada Jelenčići V staro odlagalište EU projekt sanacija odlagališta komunalnog otpada Jelenčići V četvrta faza EU projekt ProEduEko - odvojeno prikupljanje otpada, razvrstavanje
Oglasna ploča
Vizija Grada Pazina

Zdravo srce Istre

Vizija zdravog grada kao živog organizma, onoga u kojem sve njegove odrednice rade u harmoniji i na dobrobit stanovnika.

Zdravo srce Istre - u prenesenom, metaforičkom i povijesnom kontekstu.

Pazin - autentična Istra, istarski način života - otvoren i pouzdan, otporan i cjelovit!

Pazin - središte jakog, zdravog i modernog gospodarstva

Pazin - zeleno srce Istre očuvanog okoliša i zdravog načina života

Pazin - grad zdravih ljudi, zdrave zajednice i društva

Pazin - razvoj za zdravu i uspješnu budućnost

Natječaji
Dokumenti
Proračun Grada Pazina
Brošure
Proračun u malom Grada Pazina za 2024. godinu

Brošura o komunalnim pitanjima
Novosti

Gradu Pazinu dodijeljeno 50 tisuća eura za provedbe edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi i nižih razreda osnovne škole

Središnji ured za demografiju i mlade objavio je Odluku kojom dodjeljuje sredstva prijaviteljima na Pilot projekt javnog poziva za sufinanciranje provedbe edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi i djece od I. do IV. razreda osnovne škole, a kojom je Gradu Pazinu namijenjeno 50 tisuća eura. Saznajte više »

U ponedjeljak, 15. srpnja započinju radovi u ulici Narodnog doma u Pazinu

Obavještavaju se stanari i korisnici javnog parkirališta u ulici Narodnog doma da će se zbog radova na sanaciji asfaltne površine u ponedjeljak, 15.srpnja 2024. godine, zatvoriti područje zahvata: iza trgovine Studenac te ispred zgrade T-HT, čime će biti onemogućeno parkiranje vozila, a dostava će biti ograničena.

Zahvaljujemo se na razumijevanju.

Usluga d.o.o. Pazin

Saznajte više »

Gradonačelnica posjetila Kamen u povodu 70. obljetnice rada

Gradonačelnica Suzana Jašić posjetila je pazinsku tvrtku Kamen d.d. Pazin sa svojim suradnicima u povodu obilježavanja 70 godina uspješnog poslovanja tvrtke. Kamen ima ključnu ulogu u gospodarstvu i društvenom životu našeg grada već desetljećima. Tvrtka je osnovana 1954. godine i specijalizirana je za eksploataciju, preradu i primjenu arhitektonsko-građevinskog kamena. Saznajte više »

Javni poziv za najam javne površine u sklopu proslave tradicionalnog blagdana RIM 2024.

Na temelju članka 10. Odluke o ugostiteljskoj djelatnosti („Službene novine Grada Pazina“ broj 32/15, 11/19), članka 15. Odluke o porezima Grada Pazina („Službene novine Grada Pazina“ broj 48/23) te Zaključka Gradonačelnice Grada Pazina KLASA: 363-04/24-02/22, URBROj: 2163-01-01/01-24-2 od 9. srpnja 2024. godine, Upravni odjel za komunalni sustav Grada Pazina objavljuje

JAVNI POZIV

za iskazivanje interesa za najam javne površine za pružanje ugostiteljskih usluga i/ili postavljanja pokretnih naprava za zabavu u sklopu proslave tradicionalnog blagdana u Pazinu – Rim 2024. godine Saznajte više »

Ljetne likovne radionice za djecu u organizaciji Društva likovnih stvaratelja Pazin

Pazinsko društvo likovnih stvaratelja organizira ljetne likovne radionice za školsku djecu od 1. do 4. razreda osnovne škole pod nazivom „PLURN 2024“ – Pazinska likovnost u razrednoj nastavi. Ciklus od četiri radionice održavati će se utorkom od 16. srpnja  do 6. kolovoza 2024. godine, od 9,00 do 11,15 sati u dvorištu pazinskog Kaštela i u prostoru LG galerije. Voditeljica radionica je izv.prof.art.dr.phil. Aleksandra Rotar, akad.umj. Prve tri radionice održati će se u Kaštelu, a obuhvaćaju crtanje olovkom, crtanje flomasterima i slikanje na platnu bojama za zidove ili temperama, dok će se na četvrtoj izrađivati jednominutne skulpture. Saznajte više »

Uređena lokacija za Hitnu helikoptersku službu

Grad Pazin uključio se u projekt Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu i u Ulici Gradskih igrališta uredio pristup za sletno mjesto na Gradskom stadionu za Hitnu helikoptersku medicinsku službu kako bi Nastavni zavod za hitnu medicinu Istarske županije, u slučajevima kada je to potrebno, mogao pozvati HHMS iz Primorsko goranske županije. Saznajte više »

Dostava računa digitalnim putem

Konferencije za medije

Fotogalerija

Advent u srcu Istre

Otvoreni Grad
Otvoreni Grad
Plan razvoja grada Pazina

Raspored sastanaka gradonačelnice

Lokalni program za mlade Grada Pazina 2023. – 2027.

Lokalni program za mlade Grada Pazina 2023. – 2027.

Sjednice Gradskog vijeća
Sjednice Gradskog vijeća
GIS Grada Pazina
GIS Pazin
Vrijeme u Pazinu
clear sky Pazin 24.9°C
Poveznice
Arhiva objava