Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost
EU projekt KulTourSpirit – Revitalizacija kulturne baštine putem Inspirit iskustva
EU projekt PazinUP - Poduzetnički inkubator
 
Izbori zastupnika u Hrvatski sabor 2024.
EU projekti
Projekt Skrb o starijima Modernizacija sustava javne rasvjete na području Pazina Sanacija odlagališta komunalnog otpada Jelenčići V staro odlagalište EU projekt sanacija odlagališta komunalnog otpada Jelenčići V četvrta faza EU projekt ProEduEko - odvojeno prikupljanje otpada, razvrstavanje
Oglasna ploča
Vizija Grada Pazina

Zdravo srce Istre

Vizija zdravog grada kao živog organizma, onoga u kojem sve njegove odrednice rade u harmoniji i na dobrobit stanovnika.

Zdravo srce Istre - u prenesenom, metaforičkom i povijesnom kontekstu.

Pazin - autentična Istra, istarski način života - otvoren i pouzdan, otporan i cjelovit!

Pazin - središte jakog, zdravog i modernog gospodarstva

Pazin - zeleno srce Istre očuvanog okoliša i zdravog načina života

Pazin - grad zdravih ljudi, zdrave zajednice i društva

Pazin - razvoj za zdravu i uspješnu budućnost

Natječaji
Dokumenti
Proračun Grada Pazina
Brošure
Proračun u malom Grada Pazina za 2024. godinu

Brošura o komunalnim pitanjima
Novosti

FAKS festival u Pazinu – zborovi iz šest zemalja dolaze u Istru

FAKS –  festival amaterskog kulturnog stvaralaštva će u 2024. godini u proljetnom dijelu okupiti zborove u dva volumena festivala s istim četverodnevnim programom, od 18.-21. travnja te od 09.-12. svibnja.

Sudjelovati će više od 500 pjevača u 16 zborova iz Hrvatske, Italije, Austrije, Slovačke, Slovenije, Češke i Mađarske. FAKS Sings, međunarodni festival zborova realizirati će se u Vrsaru, Rovinju i Pazinu. Saznajte više »

Dječji vrtić “Olga Ban” Pazin: oglas za upis djece u ped. 2024./2025.godinu

Na temelju članka 7. Pravilnika o mjerilima i postupku upisa djece u Dječji vrtić „Olga Ban“ Pazin (Službene novine Grada Pazina 17/23.) i članka 5. Odluke Upravnog vijeća o pokretanju postupka upisa u Dječji vrtić „Olga Ban“ Pazin od 26. ožujka 2024.,  Dječji vrtić „Olga Ban“ Pazin objavljuje

OGLAS ZA UPIS DJECE U PEDAGOŠKU 2024.-2025. GODINU U DJEČJI VRTIĆ OLGA BAN PAZIN

Roditelji mogu podnijeti Zahtjev za upis od  23. travnja 2024. do 30. travnja 2024.

putem aplikacije na internetskoj stranici Vrtića http://vrtic-olgaban-pazin.hr/ ili direktno putem linka: https://prijava.vrtic-olgaban-pazin.hr Saznajte više »

Kalibar festival predstavlja bogatu književnu produkciju, uz pub kviz, izložbu, Kristiana Novaka i koncert Zorana Predina

Festival književnosti i kulture „KaLibar bestival“ održat će se u Pazinu od 24. do 27. travnja u prostorima Kaštela. Ovogodišnji KaLibar je jedanaesti po redu, osim poznatih pisaca, okupiti kvizaše, likovnjake, filmaše i glazbenike.

Festival počinje u srijedu, 24. travnja pub kvizom u RocKaštelus početkom u 19 sati, koji će moderirati poznati sastavljač kvizova Saša Runko. Kviz će biti općeg tipa, podijeljen u četiri kategorije. Svoju ekipu možete prijaviti na broj mobitela: 091-5335-397 putem Vibera, What’s Upa, a broj ekipa je ograničen, pa organizatori mole da se prijavite čim ranije. Saznajte više »

Mobilno reciklažno dvorište sljedeći tjedan u Grdoselu

Sljedeći tjedan, od 14. do 18. travnja 2024. godine, mobilno reciklažno dvorište biti će postavljeno u Grdoselu. U mobilno reciklažno dvorište korisnici iz kategorije kućanstvo mogu predati bez naknade slijedeće vrste otpada: papir i karton, ambalažu od plastike, metala i stakla, ambalažu koja sadrži ostatke opasnih tvari, ostalu plastiku, staklo i metale, tekstil, baterije i akumulatore, lijekove, boje, tinte, ljepila, smole, otpadna ulja (i jestiva i motorna), otpadne gume, glomazni otpad, EE otpad, fluorescentne i štedne žarulje i sl. Saznajte više »

Hoditi i zdravi biti – Pazin pješači u petak, 19. travnja

Pozivamo sve ljubitelje hodanja i zdravog načina života da nam se pridruže u petak, 19. travnja 2024. godine na Trgu slobode od 17 sati u javnozdravstvenoj pješačkoj manifestaciji “Hoditi i zdravi biti – La salute viene camminando” i aktivno sudjeluje u akciji hodanja. Cilj ove hvale vrijedne manifestacije, čiji je organizator i inicijator Zavod za javno zdravstvo Istarske županije, je promocija pješačenja kao prevencije bolesti srca i krvožilnog sustava.

Popodne rezervirano za sve –  petak, 19. travnja okupljanje na Trgu slobode u 17:00 sati Saznajte više »

Odluka o dodjeli financijskih sredstava za programe redovnog rada organizacijama civilnog društva iz proračuna Grada Pazina u 2024. godini

Na temelju članka 29. Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge („Narodne novine“ broj 26/15., 37/21.), članka 31. Pravilnika o financiranju programa/ projekata/ manifestacija od interesa za opće dobro iz proračuna Grada Pazina („Službene novine Grada Pazina” broj 1/24.) i članka 34. Statuta Grada Pazina (”Službene novine Grada Pazina”, br. 17/09., 4/13., 23/14., 1/18., 5/20., 4/21. i 24/21. – pročišćeni tekst), Gradonačelnica Grada Pazina 4. travnja 2024. donijela je Odluku o dodjeli financijskih sredstava za programe redovnog rada organizacijama civilnog društva iz Proračuna Grada Pazina u 2024. godini u području društvenih djelatnosti.

Odluka o dodjeli financijskih sredstava za programe redovnog rada OCD iz Proračuna Grada Pazina u 2024. godini

Odluka o dodjeli financijskih sredstava za projekte i manifestacije organizacijama civilnog društva iz proračuna Grada Pazina u 2024. godini

Na temelju članka 29. Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge („Narodne novine“ broj 26/15., 37/21.), članka 31. Pravilnika o financiranju programa/ projekata/ manifestacija od interesa za opće dobro iz proračuna Grada Pazina („Službene novine Grada Pazina” broj 1/24.) i članka 34. Statuta Grada Pazina (”Službene novine Grada Pazina”, br. 17/09., 4/13., 23/14., 1/18., 5/20., 4/21. i 24/21. – pročišćeni tekst), Gradonačelnica Grada Pazina 4. travnja 2024. donijela je Odluku o dodjeli financijskih sredstava za projekte i manifestacije organizacijama civilnog društva iz Proračuna Grada Pazina u 2024. godini u području društvenih djelatnosti.

Odluka o dodjeli financijskih sredstava za projekte i manifestacije OCD iz Proračuna Grada Pazina u 2024. godini

Konferencije za medije

Fotogalerija

Advent u srcu Istre

Otvoreni Grad
Otvoreni Grad
Plan razvoja grada Pazina

Raspored sastanaka gradonačelnice

Lokalni program za mlade Grada Pazina 2023. – 2027.

Lokalni program za mlade Grada Pazina 2023. – 2027.

Sjednice Gradskog vijeća
Sjednice Gradskog vijeća
GIS Grada Pazina
GIS Pazin
Vrijeme u Pazinu
overcast clouds Pazin 7.1°C
Poveznice
Arhiva objava