Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost
EU projekt KulTourSpirit – Revitalizacija kulturne baštine putem Inspirit iskustva
EU projekt PazinUP - Poduzetnički inkubator
 
Izbori za članove vijeća mjesnih odbora – 2023.
Izbori za članove vijeća i predstavnike nacionalnih manjina – 2023.
Prijevremeni izbori 2021.
EU projekti
Projekt Skrb o starijima Modernizacija sustava javne rasvjete na području Pazina Sanacija odlagališta komunalnog otpada Jelenčići V staro odlagalište EU projekt sanacija odlagališta komunalnog otpada Jelenčići V četvrta faza EU projekt ProEduEko - odvojeno prikupljanje otpada, razvrstavanje
Oglasna ploča
Vizija Grada Pazina

Zdravo srce Istre

Vizija zdravog grada kao živog organizma, onoga u kojem sve njegove odrednice rade u harmoniji i na dobrobit stanovnika.

Zdravo srce Istre - u prenesenom, metaforičkom i povijesnom kontekstu.

Pazin - autentična Istra, istarski način života - otvoren i pouzdan, otporan i cjelovit!

Pazin - središte jakog, zdravog i modernog gospodarstva

Pazin - zeleno srce Istre očuvanog okoliša i zdravog načina života

Pazin - grad zdravih ljudi, zdrave zajednice i društva

Pazin - razvoj za zdravu i uspješnu budućnost

Natječaji
Dokumenti
Proračun Grada Pazina
Brošure
Proračun u malom Grada Pazina za 2024. godinu

Brošura o komunalnim pitanjima
Novosti

Obilježen Međunarodni dan civilne zaštite i Dan civilne zaštite Republike Hrvatske

U velikoj vijećnici Grada Pazina održana je 1. ožujka 2024. godine Koordinacija Stožera civilne zaštite Grada Pazina i Stožera civilne zaštite Općina Cerovlje, Gračišće, Karojba, Lupoglav, Motovun, Sveti Petar u Šumi i Tinjan, temeljem obveza iz Programa aktivnosti u provedbi posebnih mjera zaštite od požara od interesa za Republiku Hrvatsku u 2024. godini. Sjednici su prisustvovali članovi Stožera civilne zaštite, te predstavnici pravnih subjekata koji također provode aktivnosti iz Programa. Saznajte više »

Nastavak prezentacije dobre prakse: drugi dan 1. Gerontološkog skupa u Pazinu

Nakon uspješnog prvog dana gerontološkog skupa u Pazinu, danas je u jutarnjim satima započeo drugi dan 1. gerontološkog skupa Istarske županije. I tijekom drugog dana skupa očekuju se predavanja koja u fokus stavljaju upravo osobe treće životne dobi. Važnost gerontološkog skupa ogleda se u njegovoj sposobnosti da okupi stručnjake, znanstvenike, pružatelje usluga zdravstvene i socijalne skrbi te ostale relevantne dionike koji se bave pitanjima starenja i brige o starijim osobama. Saznajte više »

Pazin je danas i sutra domaćin 1. gerontološkog skupa Istarske županije

U organizaciji Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, u suradnji s Istarskom županijom i Gradom Pazinom, u pazinskom Spomen domu ovog četvrtka i petka (29. veljače i 1. ožujka) održava se prvi geronotolški skup Istarske županije. Skup svojim opsegom stručnog programa i prema odazivu predstavlja dosad prvu i najveću regionalnu stručnu manifestaciju iz područja zaštite i unapređenja zdravlja osoba starije životne dobi, a namijenjen je stručnjacima različitog stručnog profila u zdravstvenoj i socijalnoj skrbi za starije osobe, poglavito za područje Istarske županije. Saznajte više »

Zaključak o izboru nakladnika i visini potpora

Na temelju članka 34. Statuta Grada Pazina („Službene novine Grada Pazina“ br. 17/09, 4/13, 23/14, 1/18, 5/20, 4/21 i 24/21 – pročišćen tekst) i prijedloga Povjerenstva za otvaranje i ocjenu prijava po Javnom pozivu za financiranje programskih sadržaja i/ili istraživačkog novinarstva elektroničkih medija u 2024. godini, Gradonačelnica Grada Pazina dana 27. veljače 2024. godine dononijela je

ZAKLJUČAK

o izboru nakladnika i visini potpora za financiranje programskih sadržaja i istraživačkog novinarstva elektroničkih medija u 2024. godini Saznajte više »

Obavijest o provedbi deratizacije

Na području grada Pazina u vremenskom razdoblju od 27. veljače do 12. ožujka 2024. godine provest će se akcija sustavne preventivne deratizacije. Tretmanom će biti obuhvaćene javne površine, kao i mjesta na kojima postoji mogućnost zadržavanja i razmnožavanja glodavaca. Saznajte više »

Raspisan natječaj „Mali projekti za bolje sutra“

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva (Zaklada Istra-Fondazione Istria) i ove godine raspisuje Natječaj za male projekte u zajednici „Mali projekti za bolje sutra“. Baziran na „bottom up“ pristupu rješavanja problema lokalnih zajednica, ovaj natječaj potiče ljude na proaktivno djelovanje jer oni najbolje znaju probleme koji postoje u njihovoj zajednici i svojom proaktivnošću u rješavanju tih problema mogu doprinijeti postizanju pozitivnih promjena u društvu. Natječaj se provodi od 2007. godine a financira se iz Fonda gradova i općina Istarske županije. Saznajte više »

Otvoreni 18. Dani meda u Pazinu

U pazinskoj Školsko – gradskoj sportskoj dvorani danas, (23. veljače 2024.) su svečano otvoreni 18. Dani meda koji, pored izložbenog dijela na kojem svoje pčelarske proizvode i pčelarsku opremu ove godine nudi preko osamdeset izlagača iz Hrvatske, Mađarske, Slovenije, Slovačke i Srbije, u sljedeća dva dana na programu imaju i zanimljiva tematska predavanja, a manifestaciju prate i gastro užici te posebna ponuda trgovina u centru Pazina. Saznajte više »

Natječaji za popunu radnih mjesta u Domu za starije osobe Pazin otvoreni do četvrtka, 22. veljače

Do ovog četvrtka, 22. veljače 2024. godine otvoreni su natječaji za popunu radnih mjesta u Domu za starije Pazin. Radi se o natječajima na neodređeno puno radno vrijeme za sljedeća radna mjesta;

Saznajte više »

Održan radni sastanak s novoizabranim vijećima mjesnih odbora Grada Pazina

Gradonačelnica Suzana Jašić sa suradnicima održala je sinoć (19. veljače 2024.) u ispunjenoj dvorani Istra pazinskog Spomen doma prvi radni sastanak s novoizabranim članovima vijeća 12 mjesnih odbora Grada Pazina koji će u naredne četiri godine neposredno sudjelovati u odlučivanju o lokalnim poslovima od neposrednog i svakodnevnog utjecaja na život i rad svojih sumještana. Saznajte više »

Konferencije za medije

Fotogalerija

Advent u srcu Istre

Otvoreni Grad
Otvoreni Grad
Plan razvoja grada Pazina

Raspored sastanaka gradonačelnice

Lokalni program za mlade Grada Pazina 2023. – 2027.

Lokalni program za mlade Grada Pazina 2023. – 2027.

Sjednice Gradskog vijeća
Sjednice Gradskog vijeća
GIS Grada Pazina
GIS Pazin
Vrijeme u Pazinu
light rain Pazin 8.2°C
Poveznice
Arhiva objava